İşkur Stajyer Programı Ve Egepen İş Hakkında Fikir Almak İstiyorum
-
Ne zamandır iş aramakla birlikte bu gün şöyle bir işden mülakat daveti aldım
8 AYLIK SÜRE boyunca İzmir'de bulunan İşletmemizin çeşitli bölümlerinde İŞKUR STAJYER PROGRAMI kapsamında çalışacak ;
- Üniversitelerin ilgilibölümlerinden yeni mezun,
-
Güçlü iletişim becerilerine sahip,
-
Analitik düşünme yetkinliği gelişmiş,
-
Organizasyon ve koordinasyon becerisine sahip,
-
Takım çalışmasında uyumlu,
-
MS Office programlarına hakim,
-
Tercihen iyi derece İngilizce bilen,
çalışma arkadaşları arıyoruz.şimdi bu 8 ay boyunca stajyer maaşı ile çalışmak demek.
fakat sonrası için kayda değermi ne düşünürsünüz yorumlarınız nelerdir?
-
geçtiğimiz 3 ay bizim şirkette de denemek istediler bu stajyer programını... (animasyon şirketi) bizi en güvenilir olarak seçtiler ve programa katıldık.
hocam sana şunu söyleyeyim sadece para yaklaşık 900 tl civarı oluyor ve sana belirli şartlar sağlıyorlar.
o çalıştığın sürede sigortalı oluyorsun ama primde gözükmüyor yani emekli olacağın zaman o 8 ayı saymıyorlar.
diğer konuda iş yeri prosedürü nedir + maaş verirler mi bilmiyorum. normalde bu program biraz teşvik programı gibi bir şey..
yani stajyer maaşı + iş yeri ile anlaşılan maaş olarak geçerli ama bizim açgözlü milletimiz bunu hiç yansıtmıyor. -
işkur bilmemne yetiştirme programı vardı, günlük 25 tl veren bu o mu ?
-
Yok. O 25 litalik olanin adi isbasi meslek edindirme programiydi.
Bunun adi stajyer yetistirme.
Bilenler yazarsa bilgi sahibi olurum
-
http://www.sesob.org.tr/yazdir.php?haber_no=503
c bendindeki parantez içine bakarsan diğer ismi o galiba.
bu firmalar tam bi orospu çocuğu arkadaş. bide yazmış alengirli
- Üniversitelerin ilgilibölümlerinden yeni mezun,
-
Güçlü iletişim becerilerine sahip,
-
Analitik düşünme yetkinliği gelişmiş,
-
Organizasyon ve koordinasyon becerisine sahip,
-
Takım çalışmasında uyumlu,
-
MS Office programlarına hakim,
-
Tercihen iyi derece İngilizce bilen,
- g*t oğlanlarına sinir oluyorum. at kafaları sanki bana pencereci değilde uzay üssü amk. yok ingilizce yok iletişim yok kordinasyon. beleşe çalıştıracağı kişiden istedikleri özelliklere bak. bu dünyada da öteki dünyada da yemeyin. ölene kadar aç kalın o.ç ları
-
Son durum nedir
-
Son durum hic bahsettigim seylere bulasmadim. Avivasadan cagrildim. Grup mulakati sonradinda satis muduru ile mulakatida gectim.
pazartesi bogle yoneticisi ile gorusucem. Isi teklif edicekler bende imzalicam.
Maasi cok komik. Fakat cumartesi pazar tatil 5 tede mesai bitiyo bunlarida avantaj olarak goruyorum.
aldigim maasi oldugu gibi bilgeadama gomucem. Finansal muhasebe ve erp uzamnligi kursuna kayit olucam.
O sirada da malimusavirlik icin staj baslatma sinavibi vermeyi hedef koydum kendime. Staji baslamis muhasebe programlarini bilen biri olarak is bakmaya tekrar baslicam