İslamiyet’E Büyük Hakaret...(Danımarka,Karikatür,Terbiyyesizler Flan.)
-
Aksam Haberleri İzlerken Norvec in İslamiyet Aleyhine Bir Takim Adilikler Yaptiklarini Okudum Ve Bir Kaynaktan da Okudum.. Buyrun Sizlerde Bakip Okuyun..
Danimarka’da bir gazetenin Hz. Muhammed karikatürleri yayımlamasının Kopenhag yönetimiyle İslam ülkeleri arasında başlattığı krize Norveç te dahil oldu!

Danimarka’da bir gazetenin Hz. Muhammed karikatürleri yayımlamasının Kopenhag yönetimiyle İslam ülkeleri arasında başlattığı kriz tam anlamıyla bitmeden, dün Norveç’ten de benzer bir haber geldi.
Hıristiyanlıkla ilgili haberler veren Magazinet isimli dergi, son sayısında Hz. Muhammed karikatürleri yayımladı. Danimarka gazetesi Jyllands Posten’in Eylül 2005’te yayımladığı Hz. Muhammed karikatürlerini sayfalarına taşıyan Magazinet, bunu "ifade özgürlüğü" adına yaptığını duyurdu.
’Korkmuyorum’
Magazinet editörü Vebjoern Selbekk, karikatürleri yayımlama gerekçesi olarak, "Jyllands-Posten gibi, ifade özgürlüğünde süregelen gizli erozyon beni hasta etti" dedi.
Selbekk, olası etkilerden ve tehditlerden korkmadığını da söyledi. Norveç’te yaşayan Müslümanlardan karikatürlerle ilgili henüz bir tepki gelmediği belirtildi.Norvecin Dinimiz İslamiyeti Bu Sekilde Kucumsemesine Seyirci Kalamayiz Arkadaslar. Norvec Sitelerini İndirmeye Baslayalim Ve KURAN-I KERIM Ayetleri Birakalim. İslamiyet Dininin Sahipsiz Olmadigini Gosterelim İtlere..
Kaynak : MİLLİYET
-
ya hajı bizimkilerde isanın çarmaha gerilmiş şeysine mont asılmış karşkatür yaptı bişi diyemediler
-
!!!!!!!!!!!!!! ehe ehu ilk senden duydum onuda fakat
kesın şuursuzun biri yapmıştır...
-
hojam şimdi bunun şuursuzlukla ilgisi yok burda önemli olan şey otoritedir bakın onlar yıllardır filimlerinde resimlerinde isayı resmettiler gösterdiler buna zaten biz karışamayız ama onların aldığı karar böyle yani onlarda peygamberin resmedilmesi sorun değil ama bizim dini kurallarımıza göre bu bir ayıptır dolayısıyla insan özgülüğüyle de ilgisi yoktur asıl hakkı yenilen burdaki resmedilen Peygamberimizdir
-
arkadaslar baskalarina zarar vererek tepkimizi gostermemeliyiz islam dogruluk iyilik dinidir tepkimizi baska yolla gostermeliyiz tartisarak konusarak anlatmlaiyiz sorunu cozmeliyiz haa eger yine anlmaz ve bu sekilde dinimize saldirilarina devam ederlerse ozaman bizde onlara zarar vermeliyiz