Isle Of Dreams -Antalya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

Merhaba gençler ev arkadaşım sayesinde antalyada ki bu büyük etkinliği bulma şansım oldu. biliyorum ki tarikatta EDMden hoşlanan insan sayısı fazla bu sebeple konu açma gereksinimi duydum.

Etkinlik antalya'da olucak tam olarak nerde mekan nasıl bir fikrim yok antalyalı müridler varsa belki yardımcı olurlar :)

3gün sürücek etkinlikte steve aoki, nervo, above & beyond, r3hab gibi gibi isimlerle ses getirir bence.

sanırım fiyat için şuan 360-390 arasında bişey tam hatırlayamadım biletixten de daha bakmadım ama bana fiyat uygun geldi bir UMF veya tomorrowland değil ama güzel isimler geliyo güzel bir organizasyon olucağınıda umuyorum.

http://www.isle-of-dreams.com siteye burdan ulaşabilirsiniz diğer djler için.

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=jPeTA2dPpcQ

buna benzemez dimi.

endüstri meslek lisesi resmen amk.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

benimde aklımda öyle bir ortam olur mu sorusu geliyo ama ağustosun başında turist kaynarken antalya sanırım böyle bir ortam oluşmaz. ha oluştu diyelim pekte umursamam ben müzik dinlemeye gidiyorum karı kız için gitmiyorum 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

sabah çok erken açmıştım konuyu göremeyenlerde görsün bi up olsun

Toplam Hit: 759 Toplam Mesaj: 4