folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder İşlemci Fanı Önerisi.

İşlemci Fanı Önerisi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Selam beyler bilgisayarımın işlemcisi fena halde ısınmaya başladı. %73'leri gördüm. İşlemci üzerine termal macunda sürdüm pek bir sorun yaşamamıştım. 

3GB Ram, 1GB Ekran kartı ve Intel P4 3,00Ghz işlemcim var. (İşlemci dandik biliyorum:)

Üzerinde de bildiğiniz standart işlemci fanı mevcut;

Fakat işlemci fanını değiştirirsem bu ısıyı düşürebiliriz diye düşündüm. Soğutma teknolojisi ile ilgili biriyim.

Vatan Bilgisayardan bu Cooler Master işlemci fanını almayı düşünüyorum bunu biri bana önerdi.  

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-rr-vtps-28pk-r1-vortex-plus--intel-lga-775115511561366-&-amd-am2am2+am3-islemci-sogutu/productdetails.aspx?I_ID=58127

Bundan başka sağlam dediğiniz işlemci fanları var mı? Fiyatlar 50-60TL'yi geçmemeli. 

Oyun oynamıyorum bilgisayarda sadece Grafik ile ilgileniyorum. Photoshop, Fireworks falan filan.  

ne diyon?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Ona verceğin parayla git bi amdnin ucuz dual core işlemcilerinden al.p4 çıkalı 9 sene olmuş hocam. bu kadar çalıştığına şükret

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

flassy bunu yazdı:
    -----------------------------

Ona verceğin parayla git bi amdnin ucuz dual core işlemcilerinden al.p4 çıkalı 9 sene olmuş hocam. bu kadar çalıştığına şükret

Intel Dual Core vardı da yanmıştı 2 sene önce. P4 takıldı geçici olarak ama hiç kalkıpta yeni bir şey almadım o kadar para geldi geçti. 

Neyse bir bakayım AMDnin fiyatlarına

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

flassy bunu yazdı:

anakart ? 

pense ile pinlerimi kırsın ?

http://www.leyladansonra.com/
Toplam Hit: 866 Toplam Mesaj: 4