İşlemci Fanı Önerisi.
-
Selam beyler bilgisayarımın işlemcisi fena halde ısınmaya başladı. %73'leri gördüm. İşlemci üzerine termal macunda sürdüm pek bir sorun yaşamamıştım.
3GB Ram, 1GB Ekran kartı ve Intel P4 3,00Ghz işlemcim var. (İşlemci dandik biliyorum:)
Üzerinde de bildiğiniz standart işlemci fanı mevcut;
Fakat işlemci fanını değiştirirsem bu ısıyı düşürebiliriz diye düşündüm. Soğutma teknolojisi ile ilgili biriyim.
Vatan Bilgisayardan bu Cooler Master işlemci fanını almayı düşünüyorum bunu biri bana önerdi.
http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-rr-vtps-28pk-r1-vortex-plus--intel-lga-775115511561366-&-amd-am2am2+am3-islemci-sogutu/productdetails.aspx?I_ID=58127
Bundan başka sağlam dediğiniz işlemci fanları var mı? Fiyatlar 50-60TL'yi geçmemeli.
Oyun oynamıyorum bilgisayarda sadece Grafik ile ilgileniyorum. Photoshop, Fireworks falan filan. -
Ona verceğin parayla git bi amdnin ucuz dual core işlemcilerinden al.p4 çıkalı 9 sene olmuş hocam. bu kadar çalıştığına şükret
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------Ona verceğin parayla git bi amdnin ucuz dual core işlemcilerinden al.p4 çıkalı 9 sene olmuş hocam. bu kadar çalıştığına şükret
-----------------------------
Intel Dual Core vardı da yanmıştı 2 sene önce. P4 takıldı geçici olarak ama hiç kalkıpta yeni bir şey almadım o kadar para geldi geçti.
Neyse bir bakayım AMDnin fiyatlarına -
flassy bunu yazdı:
-----------------------------Ona verceğin parayla git bi amdnin ucuz dual core işlemcilerinden al.p4 çıkalı 9 sene olmuş hocam. bu kadar çalıştığına şükret
-----------------------------anakart ?
pense ile pinlerimi kırsın ?