folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder İşlemci Hakkında Soru

İşlemci Hakkında Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    Mobile İntel Pentium M715 Centrino 1.6 var benim notbookta notebook'un markası = aidata m3c  . ben buna core2duo işlemci alıcagım internette getirtcem nerden bilebilirim uyup uymadıgını galbaga soket yane kaç soketli oldugunu bilmem lazım kaç soketli bilmiyorum yardımcı olursanız hangi model intel core2 duo almalıyım

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    hocam garnati olsun diyorsan elden göre göre al derim. Giriş farkları olabilir netten getirttiğinin sonra getir götür olmasın derim.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    as3programmer bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam garnati olsun diyorsan elden göre göre al derim. Giriş farkları olabilir netten getirttiğinin sonra getir götür olmasın derim.
    şimdi hocam ben birde 2 gb ram alcam acaba 4 çekirdek işlemcimi alsam diyorum 2 çekirdek ile 4 çekirdek arasında bir fark olurmu acaba ?

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

yurtdışından veya herhangi bir sebeple getirtmek masraflı vede 1 -2 tane yollamıyor adamlar

20-30 gibi toplu alım olursa gönderiyorlar

yapabileceklerin

1.gittigidiyor.com ....ebay...sahibinden.com gibi sitelerden 2. el laptop işlemcilerini

takip edeceksin pc ne uyan birini alacaksın

2.muhitine yakın veya uzak laptop servislerini arastıracaksın pc nin marka ve modelini onlara söylersen onlar

sana uyacakları vede fiyatını verirler işine gelirse alırsın

not:alcağın işlemciyi laptop un chipseti ve bios sürümü desteklemeli yoksa çalışmaz

bendede celeronm530 vardı baya arastırdım ensonunda bir servisten aldum core2duo t5900

150 tlye makina çok iyi şu anda

mademki türksün systeme göster ürksün
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomu
    tomu's avatar
    Erkek

arkinfes bunu yazdı:
    Mobile İntel Pentium M715 Centrino 1.6 var benim notbookta notebook'un markası = aidata m3c  . ben buna core2duo işlemci alıcagım internette getirtcem nerden bilebilirim uyup uymadıgını galbaga soket yane kaç soketli oldugunu bilmem lazım kaç soketli bilmiyorum yardımcı olursanız hangi model intel core2 duo almalıyım

Komple anakartın değişmesi gerek. Bunu yapacağına gidip c2d'li bir notebook al daha iyi. Daha fazla paraya mal olabilir sana bunu yapmak. Ki zaten böyle birşey yapmak hiç mantıklı değil. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

soket yapısı uymuyorsa kartın değişmesi lazım, arkadaşın dediği gibi yeni laptop almak daha mantıklı.. elindekini verirsin o paranın üzerine belli bi miktar koyup yeni laptop alırsın.. mantıklı

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
Toplam Hit: 874 Toplam Mesaj: 6