İşlemci Sıcaklıgı Hakkında
-
merhabalar p8p67 deluxe anakartın cipsetindeki proplemden dolayı geri toplamışlardı satılanlarda güncelleniyordu ben kartı geri verdim bugun güncellenmiş anakartı kullanmaya başladım fakat işlemcinin kendi mecunuyla devam ettim ilaveten macun koymadım su an işlemci sıcaklıgım 60 C normalmidir önceden bu sıcaklık bu kadar degildi kasada 1 adet fan işlemci sogutucusu standart sogutucu bulunuyor bu sıcaklık normalmi
işlemci
i5 2400 1155 pin
i
-
yokmu bir acıklama yapacak yukarı!!!
-
normal değil hoca.. termal macunu temizle kaliteli bişey sür.. sıcaklık gözle görülür oranda düşer..
-
Hocam kaç saattir açık pc ?
Eğer 4-5 saattir çalışıyorsa normaldir.Eğer 1-2 saat çalıştığı halde bu sıcaklığa ulaşmışsa macuna sarıl =)
-
yaklaşık 12 bu zamana kadar acık zaten hiç durmayan bir pc sürekli acık elektrik kesilmedigi sürece güncellenmiş anakartı takmadan önce bu kadar degildi pekte dikkat etmedim ama
-
Benimkide Ortalaması 80 Derece falan bi garanti görmesi şart oldu :D
-
Şuan kullandığım laptop arkadaşımın.Yaklaşık 6 saattir açık.İşlemci sıcaklığı 67 görünüyor =)
-
bana normal gelmedi 1 hafta aralıksız çalışmış diger sistem aynı sistem gerci degişiklik yok sadece anakart degişti güncellenmiş versiyonu
buda önceki sistem aynı anakart farkklı birşey yok -
1,5 aydır işlemcim 92 derecede çalışıyo artık alıştım bi ara yanar heralde artık.