İşlemci Sıcaklıgı Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

sıcaklıkmerhabalar p8p67 deluxe anakartın cipsetindeki proplemden dolayı geri toplamışlardı satılanlarda güncelleniyordu ben kartı geri verdim bugun güncellenmiş anakartı kullanmaya başladım fakat işlemcinin kendi mecunuyla devam ettim ilaveten macun koymadım su an işlemci sıcaklıgım 60 C normalmidir önceden bu sıcaklık bu kadar degildi kasada 1 adet fan işlemci sogutucusu standart sogutucu bulunuyor bu sıcaklık normalmi

işlemci

i5 2400 1155 pin

i

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

yokmu bir acıklama yapacak yukarı!!!

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

normal değil hoca.. termal macunu temizle kaliteli bişey sür.. sıcaklık gözle görülür oranda düşer.. 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam kaç saattir açık pc ?

Eğer 4-5 saattir çalışıyorsa normaldir.Eğer 1-2 saat çalıştığı halde bu sıcaklığa ulaşmışsa macuna sarıl =)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

yaklaşık 12 bu zamana kadar acık zaten hiç durmayan bir pc sürekli acık elektrik kesilmedigi sürece güncellenmiş anakartı takmadan önce bu kadar degildi pekte dikkat etmedim ama

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

Benimkide Ortalaması 80 Derece falan bi garanti görmesi şart oldu :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şuan kullandığım laptop arkadaşımın.Yaklaşık 6 saattir açık.İşlemci sıcaklığı 67 görünüyor =)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

bana normal gelmedi  1 hafta aralıksız çalışmış diger sistem aynı sistem gerci degişiklik yok sadece anakart degişti güncellenmiş versiyonubuda önceki sistem aynı anakart farkklı birşey yok

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1,5 aydır işlemcim 92 derecede çalışıyo artık alıştım bi ara yanar heralde artık.

Toplam Hit: 1171 Toplam Mesaj: 9