İşlemci Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

Beyler bilgisayara format attım 5 kez ama sürekli free fox çöküyor sonra betiği durdur  devam et hatasını alıyorum 

ekran kitleniyor hiç birşey yapamıyorum alt delete bile olmuyor kitleniyor sonra mavi ekran geliyor reset atmak zorunda kalıyorum

reset attığımdada yemiyor sürekli kara ekran hiç bir yaşam belirtisi yok..

Bende fişi çekip komple bilgisayarı elektrikten çekiyorum sonra tekrar açıyorum bu sefer açılıyor ama direkt bios ayarlarına giriyor

CPU işlemcide duruyor karşısındada 106 çıkıyor değiştirilebilir ben biraz oynadım işlemci ayarlarıyla üç beş rakam aşşa yada yukarı çıkarttım sonra tekrar geri eski haline getirdim bu nedir bana yardımcı olabilicek birisi varmı intel p4 işlemci var 256 ramle çalışıyor pc..

FuCk yOu System..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

hocam format attığın xp cdsi görsellik felan eklenmiş katılımsız kurulum cdsi mi yoksa eklenti olmayan orjinal cd mi ? sorunun büyük ihtimalle işlemci değil ram kaynaklı gibime geliyor. ama işlemci fanını temizleyip termal macunu değiştirmeni öneririm. orjinal cd ile format atmanı öneririm.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

Orginal değil bu tncxp diye bişey çıkartmışlar şerefsizler beş para etmez ondan yüklüyorum ramdan diyorsunda neden reset yediğinde biostan işlemci karşıma çıkıyor onu anlamadım ben dediğini yapacağım bu arada..

FuCk yOu System..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

yani mavi ekran hatası, pcde donma ya da pc yi açtığında ekrana gelmeme gibi sorunlar genellikle donanımsal kaynaklı arızalardır. CPU, Ram, Power sub, ekran kartı, ana kart gibi donanımların imkanın varsa sağlam olduklarından emin olmak için test et. Eğer sorunun CPU da olduğunu düşünüyorsan CPU oksitlenmiş olabilir, termal macunu kurumuş bitmiş oalbilir, fan bozuk ya da fanın ayaklarından birnin tam oturmamış gibi bir sürü olabilecek ihtimal var. Tavsiyem bir bilgisayarcıya gidip kontrol ettirmen.

bu arada free fox ne ?

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mali
    Mali's avatar
    Erkek

Arkadaşım Termal Kremini yenile Remleri Sil Hard Disk Kablolarını kontrol et büyük ihtimal düzelecektir

Akilli olanlar sebepler konusunda tartışırlar. Ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!
Toplam Hit: 944 Toplam Mesaj: 5