folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder İşlemciyi Temizledim Macunu Yeniledim Ama Kapanıyor Nedendir Bilen Var Mı?

İşlemciyi Temizledim Macunu Yeniledim Ama Kapanıyor Nedendir Bilen Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek

Selam beyler

Dün bilgisayarı temizledim,bilgisayar oyun yüklendiğinde ya da açıldıktan bir süre sonra kilitlenip kendini kapatıyordu,kasa açık haldeydi,ekran kartının fanını,fanın üzerinde bulunduğu aliminyum yüzeyi ve işlemci fanını temizledim,işlemcinin fanını söküp eski macunu temizleyip yenisini sürdüm,fanı da işlemcinin üzerindeki yerine monte etdip pimlerini kasadaki yerlerine taktım.Çalıştırdığımda bilgisayar eskisi gibi hırıldamadan çalışıyor ama on saniye kadar sonra kapanıyor,görüntü de alamıyorum,monitör test ekranında kalıyor;sizlere sormak istediğim bu durumun neden dolayı olabileceği ve bu durum karşısında neler yapabileceğim.

Not:Acele yazdığım için istemeden de olsa  başlıkta büyük-küçük harf problemi oluştu.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

işlemci fanının düzgün takıldığına bi daha bakmanı tavsiye ederim. işlemci macunu pirinç tanesi kadar sürmen yeterli fazla sürdüysen temassızlık yapar . birde eski macunu tinerle temizleki pürüzsüz bi alan elde edesin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

Hocam ekran kartına bakarmısın fanı çalısıyormu çalışmıyorsa temizleyip tekrar tak yoksa ekran kartını eline alırsın :)

zzzzzz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

ramlarini cıkartıp tak hocam. aynı sorunu dün gece yaşadım.. Temizlik yaptım pc'de burnumdan geldi. her saniye farklı bir parça dangalaklık gösterdi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Hacı %70 işlemci fanından kaynaklanıyordur.Tırnakların tam oturduğuna emin ol.

ne diyon?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Fani oturtamamissindir. Bekle islemci sogusun, fani oturt bir daha dene. Ya da ben beklemem diyorsan islemciyi buz dolabina koy.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

İşlemci Fanı Hocam =D

aynısı banada oLmuştu sonra fanı bi çıkarttım . . işLemci fanının bi bacağını kırmışım takarken . .  bence sende kırdın =D yada tam otutturamadın . .

Toplam Hit: 1364 Toplam Mesaj: 7