İşletim Sistemi Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    cyrix 66mhx,640k ram makinaya disket ile kurabileceğim işletim sistemi bakıyourm,ne olduğu önemli değil değil
    not:mümkünse tavsiye ettiğiniz işletim sisteminin linkinide verinde format atayım en sonunda:D

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    win 3.1 veya dos 6.22
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    win 3.1 in linkini buldun mu

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    birde linklerini bulabilsem

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    Microsoft Windows 3.11 for Workgroups & MS-DOS 6.22(1) şeklinde buldum galiba(?) ama bu seferde dosyaları üzenleyip disketelere nasıl bir sırayla atıcam:$
    acım yardımm,bu akşam bitirmeliyim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    win 3.1 sanırım 6 disketli,sıra sıra açacaksın senden diğer disketi isteyek sonra öbürünü falan.Eğer pc ye kaydedersen disk1 disk2 diye o zaman daha iyi olur.
    Ayrıntılı bilgiyi kurdan alabilirsin.Mesela kur.exe dosyasına kur.exe/? yapıp kommutlar hakkında bilgi alabilirsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 1238 Toplam Mesaj: 6