İşletim Sisteminin Biraz Çalıştıktan Sonra Sapıtması
-
Dostlar bilgisayarımda SambaPOS lokanta adisyonunu kullanıyorum. HAngi bilgisayara kursam ilk başlarda herşey güzel ama bilgisayar çalışmaya başladıktan 3-4 saat sonra cinsleşiyor. Kopyalıyorum yapıştırmıyor, masaüstü simgelerini taşıyorum taşınmıyor veya ekranda iki adet simge oluyor, müzik açıyorum açılmıyor,resimleri tıklıyorum göstermiyor. Hangi bilgisayara kursam bu lanet programı anasını mikiyor resmen.. Sebebi nedir nasıl kurtulurum bu durumdan?
İşletim Sistemi Olarak Xp-Win7 ve Win 8.1 kurdum alayında aynı sıkıntıyı yapıyo 3-4 saat sonra
-
vay amk bilen yok
-
Abi müneccimmiyiz biz nerden bilelim. Sanki forumun yarısı sambapos kullanıyormuş gibi sormuşsun.
Bi bak bakalım o sırada hangi hizmetler çalışıyor hangi uygulamalar ne kadar kaynak tüketiyor.
Disk kullanımı nasıl?
Biraz ayrıntı ver ki millet fikir yürütebilsin.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Abi müneccimmiyiz biz nerden bilelim. Sanki forumun yarısı sambapos kullanıyormuş gibi sormuşsun.
Bi bak bakalım o sırada hangi hizmetler çalışıyor hangi uygulamalar ne kadar kaynak tüketiyor.
Disk kullanımı nasıl?
Biraz ayrıntı ver ki millet fikir yürütebilsin.
olm illaki benzeri bir durumu yaşayan vardır. yada ne bileyim bir fikri olan vardır konuya bakan 86 kişiden. Disk kullanımı normal düzeyde ama MYSQL server vs gibisinden servisler vardı sambaposla birlikte kurulan. Hepsini durdurdum devre dışı bıraktım ama uygulama çalışmaya devam ediyor, sıkıntı ise devam ediyor. Acaba net framework ile bir ilgisi varmıdır ki
DrKeworks tarafından 24/Eki/14 16:18 tarihinde düzenlenmiştir