İşletim Sisteminin Kurulduğu ISO ? (W7)
-
Bir işletim sisteminin hangi iso'dan kurulduğunu nasıl anlayabilirim?
http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-59463.iso 2147483647 X17-59463.iso Windows 7 Ultimate x86 English
http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-24394.iso 2147483647 X17-24394.iso Windows 7 Ultimate x86 English
Şöyle iki iso var, VPS sağlayıcıma alttakini kurmalarını rica ettim çünkü biz zaten üsttekini kuruyoruz demişlerdi - ki o sistemde problemler yaşadığım için farklı kuruluma ihtiyaç duydum -
Şimdi uğraşmayalım deyip ellerindeki isodan mı W7 kuruyorlar, yoksa indirip benim rica ettiğimi mi kuruyorlar bilmiyorum, birazdan format tamamlanacak.
Anlamanın bir yolu var mıdır?
-
öyle isteğe göre bir şey kuracaklarını sanmam, onlar zaten ISO'dan kurmuyorlardır tahminim.
otomatik kurulan bi sistem hazırlamışlardır.
-
Daft bunu yazdı
öyle isteğe göre bir şey kuracaklarını sanmam, onlar zaten ISO'dan kurmuyorlardır tahminim.
otomatik kurulan bi sistem hazırlamışlardır.
yek yea öyle prof. bi firma değil skypetan yazışıyorum elemanlarla :D
-
%99 ellerindekinden kuruyorlar. %100 derdim de adamların günahını almayım
-
ne gibi sorunlar yaşıyorsun biraz da onları açsan ?
-
Daft bunu yazdı
ilk win7 de %100 cpu sorunu yaşadım win7lerde yaşanan bir problem dedi inanmadım googledan baktığımda aynı şeyi yaşayan bir sürü insan olduğunu gördüm
sonra winxp yi denedim, 1-2 gün sorunsuz çalıştı en son bi program lazım oldu .exe setup dosyası tepki vermedi. sonra fark ettim ki hiç bir .exe tepki vermemeye başlamış
şimdi win7 tekrar kuruldu, bakalım sorun yaşayacak mıyım
sen hangi işletim sistemini kullanıyorsun, antivirüs var mı sunucunda?
-
noname bunu yazdıDaft bunu yazdı
ilk win7 de %100 cpu sorunu yaşadım win7lerde yaşanan bir problem dedi inanmadım googledan baktığımda aynı şeyi yaşayan bir sürü insan olduğunu gördüm
sonra winxp yi denedim, 1-2 gün sorunsuz çalıştı en son bi program lazım oldu .exe setup dosyası tepki vermedi. sonra fark ettim ki hiç bir .exe tepki vermemeye başlamış
şimdi win7 tekrar kuruldu, bakalım sorun yaşayacak mıyım
sen hangi işletim sistemini kullanıyorsun, antivirüs var mı sunucunda?
win 2012, antivirus yok
-
windows server 2003 kurulsun dertler son bulsun
-
he bu arada sonradan kafa dank etti, neden win7
neden win 2008 r2 değil ?
-
vps'ye biraz yeni arkadas, olmusken win7 yenisi olsun istemis olabilir belkide musterisi oldugu firma yetersiz.
hintli falan degil demi adamlar noname? :)
-
hojucuk bunu yazdı
vps'ye biraz yeni arkadas, olmusken win7 yenisi olsun istemis olabilir belkide musterisi oldugu firma yetersiz.
hintli falan degil demi adamlar noname? :)
Hahah, türkler :D
Daft bunu yazdıhe bu arada sonradan kafa dank etti, neden win7
neden win 2008 r2 değil ?
hojucuk bunu yazdıwindows server 2003 kurulsun dertler son bulsun
Şu program yahut bir tane daha var ikisinden biri illa ki bi problem çıkarıyor win server sürümlerinde, bir de güvenlik uyarıları bilmemneleri canımı sıkıyor