İşletim Sistemleri Şipariş Etmek İstiyorum
-
beyler konu cok buyuk ıhtımal yanlış yerde ama daha uygun yer bulamadım mod. arkadaşlar duzeltırler.
Herneyse ben istediğim şey şu örneğin ubuntuyu kendı sıtesınden ucretsız olarak sipariş edebiliyoruz.kapımıza kadar gönderiyorlar adamlar. bunun gibi işletim sistemi sipariş edebileceğim site felan fistan varmı? Arşiv oluşturuyorumda :D
-
linux34.com
-
hacım sanırsam orası ücretli :D ben ucretsız istiorm :D
-
solaris, ben istedim gönderdiler
-
:S abi türkiye olan linux siteleri var orda şehrinie bak şehrinden adam vardır git cdyi alırsın..
-
Linux ve bazı Unixleri bedava indirebilirsin.Ücretsiz yollama işinide her grup yapamıyor malum maddi sorunlar ama LKD gidip 5-6 ytl alabilirsin illa almak istersen. Windows ve MacOs gibi ticari yazılımlarıda satış noktalarından temin edebilirsin.Daha gelişmiş Os'leride sipariş üzerine ancak.
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------
Linux ve bazı Unixleri bedava indirebilirsin.Ücretsiz yollama işinide her grup yapamıyor malum maddi sorunlar ama LKD gidip 5-6 ytl alabilirsin illa almak istersen. Windows ve MacOs gibi ticari yazılımlarıda satış noktalarından temin edebilirsin.Daha gelişmiş Os'leride sipariş üzerine ancak.
hacı indirmek baya sorun oluyor malum ttnet :|ayrıca windows onemlı değil...
MacOs un ücretsiz dağıtımı varmı yok mu bilmiyorum. son olarak bu LKD lere nasıl ulasabılırım ?
-
LDK'nın sitelerine bakabilirsin büyük ihtimallede bulundugun şehirde üniversitede kesin varlardır.MacOs ticari bir yazılımdır Windows gibi ama opendarvin adıyla bir unix dagıtımı vardı sanırım iptal oldu.
-
boş dvd alabilsem , birazda param olsa bide imaj basarım dvdlere..
-
ya bişey diyim mi beleş istiyosun bi de gelip kapına teslim edicekler istiyosun yani dicek bişey bulamıyorum.
onu anca beta tester muhabbetine yaparlar. 1 yer bulduysan şanslısın kıllısını arama.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------ya bişey diyim mi beleş istiyosun bi de gelip kapına teslim edicekler istiyosun yani dicek bişey bulamıyorum.
onu anca beta tester muhabbetine yaparlar. 1 yer bulduysan şanslısın kıllısını arama.
solaris ve ubuntu buldum suana kadar kapıma teslım etmelerı onemlı degıl Adana sınırları ıcerısınde olsun ben gıder kendım de alırım :D o kadar onemlı degıl :D