folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İşletmede Müzik Desibel Sınırlaması Nasıl Yaparım?

İşletmede Müzik Desibel Sınırlaması Nasıl Yaparım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

Arkadaslar komşularla problem yasiyoruz. Bir tavan desibel belirleyip, calan muzigi nasıl sınırlarım sizce

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

iş yeri ne üzerine ? ses sistemin nedir? yönettiğin uygulama yada makina nedir vs?

alektamovikmovik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Türkü barların revaçta olduğu dönemlerde bina altına açılan bar ile çok uğraştığımdan biliyorum hocam onun bir sürü prosedürü var. Mekanın metrekaresi, konumu, müzik türü, açık yerinin olması vs vs.

Özellikle baslı müzikler çok fena gürültü yapıyor. Sanki birisi balyozla betona vuruyormuş gibi hissettiriyor komşulara.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

db olayını bilmiyorum da

windows kullanıyorsan denetim masası ses ayarlarını kurcala, orda bi yerde "loudness equalization" diye bişey olacak. onu aktif et. ses hep fix bi seviyede çıkacak.

müziğin yüksek sesli yerinde extra ses çıkmasını engelliyo.

film izlerken patlama sesi kulak sikmesin vs diye kullanıyo insanlar.

belki işini görebilir diye şeyaptım

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Desibel ölçer gözlemlenir ve volume anlık olarak ayarlanır. Ya da amfi öncesine limiter konulur. Her ikisi de uygulanabilir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

üst katlardan sıkıntı yaşıyorsan kolonların üstüne desibel perdesi çek sorun çözülür

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
Toplam Hit: 645 Toplam Mesaj: 6
desibel