folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İsmini Hatırlayamadığım Çok Bir Eski Kraker

İsmini Hatırlayamadığım Çok Bir Eski Kraker

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Arkadaşlar,yaklaşık 10-12 sene önce böyle ufak krem peynir kabında fakat ortadan ikiye ayrılmış yarısında krem peynir tarzı birşey yarısında ufak çubuk krakerlerden olan krakerin ismini hatırlayabilen var mı? Benim aklımda pic-nic diye kalmış fakat arattım bulamadım.Kabın şekli buna benziyor:
    pynir

Yarısında ufak krakerler yarısında krem peynir gibi birşey vardı. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melodeath
    melodeath's avatar
    Erkek

öyle bi kraker hatırlıyorum ama ismini hatırlamıyorum ..

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Sorduğum herkes aynı yanıtı verdi Kahkaha

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

ewet wardı bende hatırlıyorum bandırıp yiyiyordukda o sanki krem peynir değilde de çokokrem tarzı bişi di ya ama ismini hatırlamıyorum tutmadı sanırım 

geçenlerde bende ne görim coca cola 2 litre depozitolu şişe :S onlar en son 7 sene önce görmüştüm şoka girdim :/ marketin birinde hala satılıyor

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

sunyy2003 bunu yazdı:
    -----------------------------

ewet wardı bende hatırlıyorum bandırıp yiyiyordukda o sanki krem peynir değilde de çokokrem tarzı bişi di ya ama ismini hatırlamıyorum tutmadı sanırım 

geçenlerde bende ne görim coca cola 2 litre depozitolu şişe :S onlar en son 7 sene önce görmüştüm şoka girdim :/ marketin birinde hala satılıyor

-----------------------------

Çokokremli olanını ülker yada eti çıkarmıştı onu biliyorum.Benim bahsettiğim krem peynirli olanı dandik bir markaydı pic-nic diye hatırlıyorum ama bulamadım :)

Toplam Hit: 839 Toplam Mesaj: 5