İsmini Hatırlayamadığım Çok Bir Eski Kraker
-
Arkadaşlar,yaklaşık 10-12 sene önce böyle ufak krem peynir kabında fakat ortadan ikiye ayrılmış yarısında krem peynir tarzı birşey yarısında ufak çubuk krakerlerden olan krakerin ismini hatırlayabilen var mı? Benim aklımda pic-nic diye kalmış fakat arattım bulamadım.Kabın şekli buna benziyor:

Yarısında ufak krakerler yarısında krem peynir gibi birşey vardı.
-
öyle bi kraker hatırlıyorum ama ismini hatırlamıyorum ..
-
Sorduğum herkes aynı yanıtı verdi

-
ewet wardı bende hatırlıyorum bandırıp yiyiyordukda o sanki krem peynir değilde de çokokrem tarzı bişi di ya ama ismini hatırlamıyorum tutmadı sanırım
geçenlerde bende ne görim coca cola 2 litre depozitolu şişe :S onlar en son 7 sene önce görmüştüm şoka girdim :/ marketin birinde hala satılıyor
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------
ewet wardı bende hatırlıyorum bandırıp yiyiyordukda o sanki krem peynir değilde de çokokrem tarzı bişi di ya ama ismini hatırlamıyorum tutmadı sanırım
geçenlerde bende ne görim coca cola 2 litre depozitolu şişe :S onlar en son 7 sene önce görmüştüm şoka girdim :/ marketin birinde hala satılıyor
-----------------------------Çokokremli olanını ülker yada eti çıkarmıştı onu biliyorum.Benim bahsettiğim krem peynirli olanı dandik bir markaydı pic-nic diye hatırlıyorum ama bulamadım :)