İsmini Hatırlayamdığım Film

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

20-21 yaşlarında bi eleman oynuyordu filmde çocuk hapishaneye falan giriyor.orda zenci bi mahkumla arkadaş oluyorlar..hapishanede üzerlerinde hep sarı kıyafet vardı, çocuk hem akıllı hem tehlikeli bişeydi.filmi 3 yıl once izledim tekrar bulamıyorum..

çok güzel bi filmdi takıntı yaptı bulup izlemem lazım.:) esaretin bedeli faln değil.çocuk çok fırlamaydı oyle hatırlıyorum ve eleman süper bi oyunculuk vardı o filmde

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Yeşil yol :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

SterionHero bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yeşil yol :D

yok kanka ya eleman uzun boylu sarışındı..dram ve komedi karışıktı diye hatırlıyorum.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

hacı oz diyeceğim ama film değil

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Adam Sandler in Longest Yard vardı hocam bir de Felon diye bir film daha vardı. Orada da mahkumlar sarı giyiyorlardı.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

ToR5 bunu yazdı:

Adam Sandler in Longest Yard vardı hocam bir de Felon diye bir film daha vardı. Orada da mahkumlar sarı giyiyorlardı.

Adam Sandlerdi heralde tamam o olması lazım bakıyorum eywallah.

Toplam Hit: 714 Toplam Mesaj: 6