İsmini Unuttuğum Bir Film
-
Şimdi 2-3 tane aga vardı bunlar bir evde yaşıyorlardı kirasını ödeyemiyoalrdı ve Surf yapıoalrdu bunlarn ev sahipleri tuafbir cihazla konuşan bir kadındı
içlerinden birtanesi tuaf icatlar yapıyordu bu dayıların ( gece parlayan boya gibi ) sonra bunlar birine yardım ediyoalrdı yardım ettikleri adamda ölünce vasiyet olaraktan şirketini bunlara bırakyıordu , şirkette bunları istemeyen bir adam vardı içlerinden bitanesi bu adamı tenis kortunda bayıltıyodu yanılmıyorsam yada adam uyuya kalıordu raketide adamın suratına koyuyrdu dayının suratı çizgili çizgili oluyodu ( güneşten yanıyor ) birde yanılmıyorsam şirkette çalışan bir profesör gibiyn bişey de yalan gömleği icat ediyordu filmin sonuna doğru o bunları istemeyen adam yanlışlıkla o gömleği giyiyordu
şimdi soruyorum bu filmin ismi nedir 2 gecedir arıyorum ? :D -
Filmi bildim ama ismini bilemedim. Hatırlayınca hemen yazarım.
-
hay girmez olaydım konuya, bak ben de filmi hatırladım da ismini hatırlayamadım gıcık oldum...
büdüt: google'a "lie detector shirt" yazdım çıktı nıhaa :D Filmin adı:Chairman of the Board
bu da afişi:
-
hoca senin yapacağın işe..
Açmayın böyle konular..Vallahi bende unuttum :D kafam gitti hea..Yasaklansın böyle konular adamı psikolojik bunalıma sokar.
-
saol oldwolf hocam kafayı yicektim az kalsın . :D
-
Valla fırsattan istifade birkaçtane de benim unuttuğum film var sorayım bari =))
Filmin birinde drakula 13. Havari olarak gösteriliyordu. Kendini asmaya çalışıyor ancak Tanrı tarafından cezalandırılıyor ip kopuyor ve lanetleniyordu. Bu şekilde drakula oluyordu. Filmde bunu öldürmek için kazık saplamadan tutun herşeyi yapıyorlardı ancak hiçbir işe yaramıyordu en sonunda bunu asarak öldürüyorlardı. Bu filmin adını hatırlayamadım :) İşin ilginci bu filmi hatırlayan kimse yok acaba rüyamda mi gördüm diye düşünmeye başladım :)
-
twilight_flame bunu yazdı:
-----------------------------Valla fırsattan istifade birkaçtane de benim unuttuğum film var sorayım bari =))
Filmin birinde drakula 13. Havari olarak gösteriliyordu. Kendini asmaya çalışıyor ancak Tanrı tarafından cezalandırılıyor ip kopuyor ve lanetleniyordu. Bu şekilde drakula oluyordu. Filmde bunu öldürmek için kazık saplamadan tutun herşeyi yapıyorlardı ancak hiçbir işe yaramıyordu en sonunda bunu asarak öldürüyorlardı. Bu filmin adını hatırlayamadım :) İşin ilginci bu filmi hatırlayan kimse yok acaba rüyamda mi gördüm diye düşünmeye başladım :)
-----------------------------
walla bende hatırlamadım ama o diilde ben bu filmi bulamadım şimdi tutulmadı herhalde google a film adını yazıorum film dışında herşey çıkıyor
filme politik bir isim koyulurmu kardeşim alakasız alakasız şeyler çıkyıor . :D -
yoyo bunu yazdı:
walla bende hatırlamadım ama o diilde ben bu filmi bulamadım şimdi tutulmadı herhalde google a film adını yazıorum film dışında herşey çıkıyor
filme politik bir isim koyulurmu kardeşim alakasız alakasız şeyler çıkyıor . :D
-----------------------------Hocam altyazılı olarak izleyeceksen ben buldun senin filmi :) Ama Türkçe Dublaj değil altyazılı :)
Bu arada hocam god of vampires olduğuna emin misin imdb de bile çıkmıyorda öyle bir film
-
yoyo bunu yazdı:
filme politik bir isim koyulurmu kardeşim alakasız alakasız şeyler çıkyıor . :D
-----------------------------Hocam altyazılı olarak izleyeceksen ben buldun senin filmi :) Ama Türkçe Dublaj değil altyazılı :)
daha iyi alt yazı . :D