ISO Dosyası Yazdırma Sorunu
-
Selam arkadaslar ben ınternetten bı oyun ındırdım ıso olarak ındı yaklasık 5,80gb yazdır dıyorum dvd yerlestrıyorum fakat bu dısk lanı derleme ıcın yetersız dıyor 2 dvd olarak bolemıyorum nasıl yapıcam yardım edebılecek varmı acaba?
-
winrar varsa makinada
iso'ya sağ tıkla arşive ekle de daha sonra çıkan menüde sol en altta ciltlere böl diye bi seçenek var orada dvdr'ı seç sana uygun boyutlarda 2 part çıkartçak 1ini 1 dvdye diğerini başka bi dvdye yazabilirsin
-
Tesekkurler hocam dosya 2 ISO mu oluyor boyle yapınca yoksa 2 rar dosyasına mı donusuyor oyun yuklemek ıcın ISO gerekıyor yanılmıyoesam pek tecrubelı sayılmam bu konularda kusura bakma
-
KursatReis bunu yazdı:
-----------------------------
Tesekkurler hocam dosya 2 ISO mu oluyor boyle yapınca yoksa 2 rar dosyasına mı donusuyor oyun yuklemek ıcın ISO gerekıyor yanılmıyoesam pek tecrubelı sayılmam bu konularda kusura bakma
-----------------------------bunu yaptığında 2 tane rar dosyan olcak sora bilgisayara atınca iki rar dosyasınıda aynı klasöre kopyala sağ tıklayıp buraya çıkart de birleşik olarak çıkıcak
-
Tesekkurler hocam yapıyorum hemen
-
50 dk kalan sure dıyor nesse o degılde benım anlamadıgım bu ıso dosyaları dvdye yazıldıktan sonra pcye takıldıgında oyun setupu cıkıyordu oyunu yukluyordun bunda nasıl yuklıcez bu oyunu hacam
-
KursatReis bunu yazdı:
-----------------------------
50 dk kalan sure dıyor nesse o degılde benım anlamadıgım bu ıso dosyaları dvdye yazıldıktan sonra pcye takıldıgında oyun setupu cıkıyordu oyunu yukluyordun bunda nasıl yuklıcez bu oyunu hacam
-----------------------------daemon tools a takıyon iso image dosyasını setup çıkıyor
-
http://hotfile.com/dl/86979035/de1138e/Ultra_iso_-_91.3.5.2716.rar.html
ya da bunu dene hocam bazen winrar zarar veriyor iso ya bununla açabilirsin :)
-
Eyvllah sagolun