İso Onarıcı
-
sa hocalar ac4 indirdim fakat setup-8.bin de iken iso dosyası kendini kapatıyor.arşivle felan çıkarmayı denedim dosya 2 gb iken 14 mb olarak çıkıyor.galiba iso dosyası hasarlı. oyunda zaten 23 gb hem akn nin yarısını yedim hemde bida uğraşamam varmıdır düzgün bi iso onarıcı veya şu setup-8.bin dosyası iso buster felan deenedim oda açamadı.
-
Hocam eğer iso hatalı ise yapabileceğin birşey yok. iso paket formatı olduğunda içindeki hasarlı dosyayı onarman imkansız, olmayan birşeyi birleştirmek gibi birşey dediğin.
Blackbox un falan repackini indirmiş olsaydın bendeki aynı dosyayı sana atardım da şuan yapabileceğin tek şey oyunu yeniden indirmek.
Veya şimdi aklıma geldi, hangi sunumu indirdiysen onun farklı bir torrent dosyasını bul utorrentte aç, dosya yolu olarak sendeki isonun lokasyonu göster o datayı tarayıp eksik kısımları indirir.
-
eksik olan kısım sadece setup-8.bin 1 den 12ye kadar bütün bin dosyalarını çıkarttımbi bu çıkmıyor ya kafayı yiyicem indirirken mi hatalı olmuştur yoksa torrent mi hatalı anlamadım kat.phden indirdim zaten seed sayısı falan da yüksekti
c0nverse tarafından 02/Ara/13 21:54 tarihinde düzenlenmiştir -
yokmudur şimdi şu 23 gblık versiyonu indiripte 8. parı upload edecek? :D:D:D