İsobuster Muadili Yazılım
-
samsung handycam var elimde bi kaç dk lık çekim yaptım finalize yaptım 10 dk bekledi ve hata verdi
isobuster yazılımı dvd içeriğini görüyo ama crack yok ve 40 dolar istiyo kayıt için bunun muadili bi yazılım varmı bildiğiniz
-
mkvmergeGUI işini bi görür mü bak bakayım.
asıl VOB dosyasını bulup programa atıosun, kendi birleştirio partları mkv verio sana
http://www.gezginler.net/indir/mkvtoolnix.html
DVD hasarlıysa bilemicem
YekteranBaymedir tarafından 22/May/15 23:06 tarihinde düzenlenmiştir -
isobuster 2.2 sürümünü indirdim vob olarak kaydetmedi kurcalarken veriyi mpeg olarak süz gibi bişey vardı ona tıkladım görüntüyü açtım ama ses yok
-
Programı cracklemek için biraz kurcalayım dedim de, adam fena duygu sömürüsü yapmış hocam :D

-
Oyle canim,tamam ulan aglama aliriz dedim ama 40 dölari gorunce vazgectim ticari bi olayim olsa alirimda cokta onemli bisey degildi biraktim vazgectim,sagolun
-
PowerISO var hocam. Aynı işi yapmasının yanı sıra sanal sürücü özelliği de var. Üstelik Türkçe desteği de bulunuyor.
-
dvd hasarlı değilse yukarda verdiğim program tam senin istediğin şey
-
Simdi kameradan kaydi baslatiyorum 2 dk kayit yapiyorum,sonra menuden izlemek istedigimde 3 dk bzzt buzzzt yapiyo videonun ustunde soru isareti cikiyo,finalize tusuna basiyorum 10 dk bekliyorum disk hatasi veriyo 5 tane disk harcadim sorun kamerada sanirim