İsohunt.Com Kapatıldı.
-
Az önce film indirmek için açmak istedim. Şöyle bir uyarı yazısı ile karşılaştım;
A United States federal court has permanently shut down isoHunt.com because it was in violation of copyright law. If you are looking for your favorite movies or TV shows online, there are more ways than ever today to get high quality access to them on legal platforms.Çeviri: Telif hakkı hukuka aykırı olarak çünkü bir Amerika Birleşik Devletleri federal mahkeme kalıcı isoHunt.com kapattı. En sevdiğiniz film ya da TV şovlarını arıyorsanız, yasal platformlarda onlara kaliteli erişmek için bugün her zamankinden daha fazla yolu vardır.
Geçen gün ana haber bülteninde internet üzerinde telif haklarını çiğneme girişiminin hapis cezasına kadar gidebileceği ve indirme yapanların 2 kez mail yolu ile uyarılacağı söylenmişti. Verilecek ceza henüz belirlenmemiş. Henüz belirlenmemiş bir ceza nasıl hapise kadar gider anlamadım. Yapılacak uygulama güzel. Elbette ki korsancılığa karşıyım. Fakat düşünsenize, 1975 yapımı bir filmi nereden para ile satın alabiliriz ki ? Herhalde böyle filmleri 300 tl ye sahibinden.com'da satmaya başlarlar. Hatta elinde bolca arşivi olan arkadaşlar o arşivleri genişletip, iyice sarılsalar iyi olacak gibi. Benim aklımda bundan başka birkaç soru var.
- Mesela ben işyerimden internete girip müzik dosyaları indirdim. Benim mail adresime nasıl uyarı yazısı gönderilebilir ki ? Yani en azından o bilgisayarda mailime girmem gerekir. Bu bile çok zor. Öyleyse internet hizmetinin adına kayıtlı olduğu kişiye mail gönderilecektir. E bu durumda 3 kez ihlal söz konusu olursa kalkıp şirket sahibini yargılamak gibi bir durum mu söz konusu olacak ? Saçma değil mi ?
- Örneğin UltraSurf tarzı programlar ile IP adresi değiştiriliyor. Mesela ben Facebook.com'dan yer bildirimi yapınca California'da bir eyalette görünüyorum. Bu yöntem bir işe yarar mı ?
- Download hayatımızın sonuna mı geldik ? -
daha önce açılmış konusu vardı
-
coLin bunu yazdı
daha önce açılmış konusu vardı
Ve ?
-
Şu haber soruna cevap vereyim.Bir sikim olmaz.Rahat ol.Her sene 2-3 defa çıkar bu haber.Üniversite sınavı kalkıyor, Ronaldinho fenere geliyor gibi bi haber anlayacağın gazeteler boşta kalınca bu haber çıkartıyorlar.
-
çok atarlı yazmışlar. kullanıcıya da mesaj var :D "favori tv şovunuzu izlemek istiyorsanız yüksek kalitede birsürü legal yol var"
..da göstermelik gibi olmuş sanki. 1080p + 3d izlemek için legal yolların 10 katı illegal yol var. bugün biri kapanır yarın üçü dördü açılır ne olacak. birkaç mazlum site sahibinden hınç çıkarıyorlar.
-
stajyer ehliyet dönemi gelmeden ehliyetinizi alın
-
kat.ph çok iyi bence kat.ph + zamunda kullanıyorum yeni çıkan bölümleri zamundadan çekiyorum diğerinde hız yavaş alıyor o gün için sonradan hızlanıyor tabi
-
isohunt.to