İspanyolca Eğitim Seti Lazim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Merhaba.

Üniversite 1. sınıftayım ve ek dil olarak ispanyolcayı alıyorum. 3.dil olucak inşallah.

Giriş seviyesinde öğretiyo hoca ve bize aldirdiği kitap " AULA 1 " hiç bir işime yaramıyor.

Sizin önerileriniz var mıdır ? 

Görsel yada metinsel olması farketmez ama İlla hocam seç birini diyosanır kitap tarzında olursa daha makbuldür. Çıktısını alır üzerinden çalışırım :)

Şimdiden teşekkürler

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Hocam kat.ph'da kitap ve cd'leri olacak. İngilizce'den anlatıyordu, gayet iyiydi.

R'ler peltek çıktığı için bu dili konuşmamın imkansız olduğuna kanaat getirip bırakmıştım..

Kolay gelsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

Hocam kat.ph'da kitap ve cd'leri olacak. İngilizce'den anlatıyordu, gayet iyiydi.

R'ler peltek çıktığı için bu dili konuşmamın imkansız olduğuna kanaat getirip bırakmıştım..

Kolay gelsin.

teşekkürler hemen bakıyorum :)

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

ben de livemochadan çalışıyodum bi ara yardım etmeye çalışanlar o harf öyle değil böyle diyodu sürekli ama klavyemde yok napayım ters soru işareti koymamı falan bekliyolar :D çalışılabilir o tarz sitelerden de temel düzeyde

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Mobilde oldugum icin link veremiyorum. Direk linkten cesitli paylasimlar diye arat. 4 ana konu var. Onlarin icinde guzel bir egitim seti var isini gorur.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

Mobilde oldugum icin link veremiyorum. Direk linkten cesitli paylasimlar diye arat. 4 ana konu var. Onlarin icinde guzel bir egitim seti var isini gorur.

Tamamdır buldum hocam :)

Teşekkürler. Pazartesi günü indiricem inşallah

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herrero
    herrero's avatar
    Erkek

Hocam ispanyolca konusunda inci kut'un kitapları iyidir onun haricinde easy spanish step-by-step barbara ablanın kitabı da fena değildir. İngilizce anlatımlı olduğu için ingilizceyi de unutmamanı sağlar. Eğitim seti olarak daft adlı üyenin udemy konusunda ben istek yapmıştım. Oradaki arşivden bakabilirsin. Aula'dan ziyade clan 7 nivel 1-2-3 ve uno-dos-tres eğlenceli kitaplardır. Adım adım ispanyolca-Çağlar Erteber'in kitabını da dilbilgisi için tavsiye ederim. 

Toplam Hit: 998 Toplam Mesaj: 7
ispanyolca eğitim seti spanish