folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İsrail Bu Pankarta Çok Kızmış!

İsrail Bu Pankarta Çok Kızmış!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    http://www.haberturk.com/foto3/mansetpankart15082006.jpg

İsrail’in önde gelen gazetelerinden Yedioth Ahronoth’ta yayınlanan bir Türkiye fotoğrafı tepki çekti. İsrailli bir turist olan Nimrod Buchman tarafından Alanya’da bir kıyafet mağazası vitrininde çekildiği bildirilen fotoğrafta, İngilizce yazılan “Çocuk katili İsrailler’e satış yapılmaz, giremezler" notu görülüyor.

Haberde, Alanya’nın pek çok İsrailli turist tarafından ziyaret edildiği özellikle yaz aylarında yapılan tekne gezilerinde ilçedeki İsrailli turist sayısının arttığı ifade edildi.
    Gazeteye konuşan ve kız arkadaşı ile birlikte tatil için Alanya’ya geldiğini belirten Buchman, yükseğe asıldığı için notu ilk etapta görmediklerini ve bu yüzden dükkana girdiklerini söyledi.

'ÇOCUKLARI ÖLDÜRÜP ÖLDÜREMEYECEĞİMİ SORDULAR'

Türkler’in İsrailliler’i hemen tanıdığını belirten Buchman, “Bizim asker olup olmadığımızı ve bir çocuğu öldürüp öldüremeyeceğimizi sordular. Daha sonra bizden gitmemizi istediler ve dükkana girmemizi engellediler. Ben de şok edici uyarının fotoğrafını çektim" dedi.

Satıcının, dükkanındaki notun fotoğrafının çekildiğini fark etmesi üzerine bir tartışmanın başladığını belirten Buchman, “Satıcılardan biri beni takip ederek ne çektiğime bakmak istedi. Bir süre tartıştık ve bana küfretmeye başladı. Ama daha sonra benim fotoğraf makinesini bırakmayacağımı anladı" diye konuştu.

Bu olaydan sonra çok korktuğunu hatta geri dönerken teknedeki bir başka kişinin de kendisine asker olup olmadığını ve çocukları öldürmenin hoşuna gidip gitmediğini sorduğunu aktaran Buchman, “Ne kadar harika olsa da bir daha o şehre gitmeyeceğim. Burada büyük bir gerilim var ve insanlar size tepeden bakıyor" dedi.

Aynı gazetede bir süre önce yayınlanan bir başka haberde de iki İsrailli ailenin Türkiye’deki bir pazarda saldırıya uğradığı iddia edilmişti.

ANKA
    ------------------------------------------------------

bidaha gelmeyecekmiş buraya, bizde bayılıyoduk zaten aman israilliler gelsin diye, alın işte herşey ortada....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    alla alla tepeden bakıomuşuz şerefsize bak hepiniz aynısınız lan Bizim adıyamanda bi söz var "Otu çek köküne bak" bide "katmeri ezsen olurmu şeker cinsini ....tiğim cinsine çeker" bu alflar yeter bu şerefsizlere
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    la deli adıyamanı ne zaman sahiplendin. neyse delidir ne yapsa yeridir ahua uha :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    olm bizim kökümüz adıyamanda aslında urfaymışda babam adıyamanlı aşiretiz biz felan:P
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet_024102
    ahmet_024102's avatar
    Erkek
    gelsinler o arkalarındaki deliğe bi sopa so . alımmmmmmmmmm

tamam mı onların tümü a.q

israil denen ülke yoktur olamaz

kendi ğeygamberlerini öldüren insan değildir

onlara insan diyen hayvan oğlu hayvandır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet_024102
    ahmet_024102's avatar
    Erkek
    gelsinler o arkalarındaki deliğe bi sopa so . alımmmmmmmmmm

tamam mı onların tümü a.q

israil denen ülke yoktur olamaz

kendi ğeygamberlerini öldüren insan değildir

onlara insan diyen hayvan oğlu hayvandır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    sakin olun:d
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    Alanyada yasıorum 10 senedir..! Burda babamın hediyelik esya dükkanında yardımcı oluorum bi nevi tezgahtarlık... Dükkan hemen iskelenin 100 metre uzağında israiller direk bizim dükkanda ipnelere 100 milyon diosun 5 milyon veririm dio cıldırıosun dövüosun biz burda cok israilli dövdük hepsinde hırsızlık var birine 5 kişi daldık meydanda 3 tane saat caldı arkadasın dükkandan bize bişi olmadı herif nezarete girdi burda.. gecen bizim dükkanda karı elindeki bilekliği kırdı yanındada 17 yaslarında bi kızı vardı bide oğlu o yaslarda dedim senin kızını siker oğlunu öldürürüm siktir git burdan dedim direk kosuolar korkudan bizim yandaki butikcide 50 milyon demiş kıyafete bi baktık bağırma sesleri geldi baya şiddetli herif 50 milyonluğa 10 milyon teklif etmiş bizim butikci direk herifin kafaya gecirdi yumruğu yahudide direk kactı :D böle buralar mesela dünde gemi vardı israilliler coktu... pazartesi carsamba cuma veya cumartesi günleri geliolar pijler cok ama cok pasaklı pis milletler götündeki boku temizlemezler illet bişiler kızları bile zükülmez aq :S

BAN
Toplam Hit: 1222 Toplam Mesaj: 8