İsrailliler"E Toprak Sınırı Kalktı
-
Yaw yeter ya! Başlarım bu tayyipin müslüman ayaklarına! Müslüman olsan bu ülkeyi satmazsın! İçişlerinin bugunkü kararına göre israillilere uygulanan "ikamet izni" şartını ve gayrimenkul sınırlamasını kaldırdı. Kimin malını kime satıyorsun adi satıcı herif! Sattın tüpraşı erdemiri yetmedi mi! Cem uzandan aldın ingilize yahudiye el altından verdin! Şimdi de topraklarımızı mı tek tek satıyorsun! Adamların vadedilmiş toprakları bizim güneyimiz! Filistini nasıl satın aldılarsa almayacaklar mı güneyi! Allah belanı versin insan müsvettesi! Müslümanlığa gelince de en önde gider! Ben bu adama oy veren zihneyete lanet okuyorum! Ben şehit törenlerine gidipte oğlunu amerikalardan Türkiyeye gönderip askerliğini yaptırmayan bir başbakan müsvettesini de başbakan olarak kabul etmiyorum. Ben satılmış bir ülke istemiyorum. 5 kuruşa muhtaç kalalım da bağımsız olalım. Yeter ya! Bakmıyor mu senin danışmanların buraya lanet herif! Müslümanlıktan İslamdan bahsediyorsun! Hakkımı helal etmiyorum sana satılmış insan!
-
yürrü be kardeşim sonuna kadar arkandayım herif parsel parsel satıyodu şimdi koca koy u sattı be ist in en güzel yerlerini yahudiye ejnevisine sattı eskiden bulunan alanın binde 5 i ancak satıla bilirdi yabancıya şimdi sınır yok her parası olan toprak satın alırsa israil filistin olayına döner bu zamanında filistinde topraklarını israile satıp bu kargaşayı oluşmasına zemin hazırlandı içim yanıyor watanım gidiyor yaa
-
1)bu ülkeyi bölmeye çalışanın
2)Vatanı Milleti satanın
3)Bu vatana ihanet edenin
ALLAH BELASINI VERSİN...BEDDUA SERBEST SANIRIM.. -
Bu isler forumlarda yazmakla olmuyo kardesim.. Yap biseyler o zaman?Küfür yazmaktan baska bisey yaptiginiz yok..
-
kardeşim yapa bileceğimiz en iyi şey oylarımızladır yaşını dolduran adamlar oy wermesin pu pzw ge yazık baş bakan olduğu anda cem uzanın çocuğunun mamasına kadar el koymuş sonrada işte gidip abd nin ayağının suyunu içiyor ab kızmasın diye her yer kaçak kilise türedi gençlerimizi can damarlarımıza zehir akıtıyolar milleti bölmeye çalışıyolar aah konuşçak öyle şeyler varki bi boş zamanım olsa ahh
-
AyHaNN a katılıyorum.
tamam hocam sevmiyoruz etmiyoruz ama böle forumlarda ikide bir haykırmaklada bişi olcak deil -
YOk be abi..Vatanini sattigi felan yok, yatirim yapilmasi lazim bi ülkenin kalkinmasi icin.Yoksa o ülkede bisey olmaz..en iyi yatirimida yabanci ülkelerden geliyo..Sonrada bunun adi satti oluyo..Almanyada her dinden her irkdan her ülkeden insanlar var..simdi almanyayi elemi gecirdiler?almanya suan nasil bi durumda? Almanyanin adimi degisti?basbakani baska bi ülkedenmi?kimin koydugu yasa var? milyonlarca türk var..cogunun arsasi var burda, simdi bize gelince iyide baskasi olunca kötümü?siz ise tek bi yönden bakiyorsunuz..R.Tayyip Erdogana tam destek veriyorum abi..
-
sen almanyada yaşıyor olabilirsin. orda 72 millet olabilir ama bu ülkenin siyasi gücü almanya kadar değil. düz mantık düşünürsen tayyibe destek verirsin bu şekilde..
-
kokainman peki birbirimize yakınmakdan baska elimizden ne gelir??walla keske baska bişiler yapabilsek ama..
-
belki almanyanın topraklarına bizim topraklarımıza bakıldığı gibi o kalleş gözlerle bakan fazla değildir ama burası türkiye almanya da değildir bu ülke öyle oyunlar gördüki artık tedbir almanın zamanının geldiğini nerdeyse bize bu ülkeyi kanları canları aileleri uğruna kazanan hak eden atalarımız mezarlarından çıkıp söyliyecek. aklımızı başımıza dewşirelim
-
Tayyipin bi kere ben Türk'üm dediğini duydunuzmu ? Adam bundan bile aciz..! bi kere halka seslenirken paradan baska bişey konustuğunu duydunuzmu ? bi kere Vatan Millet diye haykırdığını Duydunuzmu ? Bu adamı Bana bıraksalar Vatandastan bile saymam adam resmen Rum buda ispatlı kanıtlı yau :S
Toplam Hit: 1433 Toplam Mesaj: 11