Iss De Şifre Soruyo.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek
    asp scriptlerini önizleyebilmek için ıss kurdum fakat şifre sordu.Bu şifreyi nasıl kaldırabiliriz.Anonim erişim ve doğrulama yönetiminden kaldırıyom gene geliyo.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

bilgisayarım sağ tuş yönet internet information services web sitesine sağ tuş özellikler orada güvenlikte doğrulama olması lazım...

Şifreyi iis denetlesini seçip user olarak administrator yaz...

elimde xp olmadığından 2003 dede farklı olduğundan atlanmiş olabilir seçenekler...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

http://localhost konumundaki hesabının kullanıcı adını ve parolasını girin

yönetimsel araçlar/ıss/web siteleri/özellikler/dizin güvenliği/kimlik doğrulama yöntemlerinden kullanıcı adını ve şifreyi değiştirdim.Gene soruyo. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    valla ben okumaya,yazmaya,çalıştırmaya,değiştirmeye herşeye izinli hale getirdim bişicik sormuyo :D sende öyle yap,hacklenmek için bi açık yaratır büyük ihtimal ama pcmi heckleseler noolurki?Zaten ben sadece o klasörleri erişime açıyorum orda çalışma dosyalarım duruyo,bi şekilde ulaşsalar oraya bişi yapamazlar,ha o açıktan komple pcyi ele geçiren adam her türlü girer pcye o ayrı (= dediğim gibi herşeye izinli yap hiçbi sorun kalmıyo ortada :D

Söz gümüşse, altın paradır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek
    uzun uğraşlar sonucunda halletiim:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Helaaaal :D

Söz gümüşse, altın paradır...