İst Dünya Ticaret Merkezi Nasıl Bi Yer _?
-
-fuarlar filan oluyor sanırım sayfasına baktımda nasıl ne amacı olduğunu anlamadım
sadece fuar içinmi açık yoksa içerisi alışveriş merkezi mi gezmek istiyorum orayı.
şirinevlerdeymiş satış filan yapılıyor mu gezen bile varmı ?
-
istanbul dünya ticaret merkezi THY nin tam karşısında yenibosna da 5 ayrı büyük bina ve o binalar köprü şeklinde 10 katlardan birbirine bağlı bir iş merkezi .
büyük a.ş firmaların ofisleri falan vardır
Kiralar 5 milyardan başlar :P
daha ayrıntılı bilgi istemezsin heralde :D
Fuar alanı değildir.
-
Alı$veriş merkezi değil hoca. Büyük firmaların ofisleri var hep o senin dediğin CNR fuarı oda her zaman kurulmuyo. Benim bildiğim genelde bayramlardan önce kuruluo :P Kıyafet $ekerleme falan filan ama hepsi kazık yani :D
-
hımm yenibosnayı biliyorum sülale orda ::)) da pek gezmedim.hayrunnisanın oralarda takıldım.
gezme yeri değil demek. ordan çalışanlar varmıdır bi elemana ulaşacağım orda. temizlikcide olabilir :) pc cide. içeri sokarlarmı beni :) zabita ile girsem de
-
Pazar günleri kapalı olur galiba tam olarak bilmiom :D Ayrca girmek için zabıtaya falan gerek yok :D girişte güvenlikten geçiosun sonra kimliğini veriyorsun sana geçi$ kartları veriolar. Böle bölümler arasında kapılar var kartı okutup geçiosun çok ta$$aklı bi yer.