folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İstanbul - Fatihte Yaşayanlar Bi Bakın Lütfen

İstanbul - Fatihte Yaşayanlar Bi Bakın Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Epey zamandır Canon DSLR fotoğraf makinelerine bakıyorum. Sahibinden, gittigidiyor vs türü tüm sitelerde ne varsa ezberledim artık. Ancak son zamanlarda dikkatimi çeken bir satıcı var; Delfin LTD adı altında dükkanı var sahibinden.com'da. İstanbul-Fatih-Hocapaşa Mh. yazıyor adres olarak. Pazarladıkları ürünler diğer site ve satıcılara göre epey bi hesaplı ve ürünlere de garantili yazmış hep.

Tanıyan bilen var mıdır acaba o civarlarda oturup ta? Yani güvenilir midir kapkaç türünde midir nedir ne değildir?

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Senin gibi bi arkadaş vardı piyasayı ezbere biliyordu dediğin kişimi bilmiyorum ama bi satıcı vardı bozuk ürünleri tamir edip uygun fiyata satıyordu, ilan başlığından tanırdı arkadaş o derece :)) burada olsa sorardim illaki bilirdi ama geçenlerde abd ye gitti.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı

Senin gibi bi arkadaş vardı piyasayı ezbere biliyordu dediğin kişimi bilmiyorum ama bi satıcı vardı bozuk ürünleri tamir edip uygun fiyata satıyordu, ilan başlığından tanırdı arkadaş o derece :)) burada olsa sorardim illaki bilirdi ama geçenlerde abd ye gitti.

Sağol.

Var mıdır başka tanıyan bilen?

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Hayyam pasajındadır heralde Hocapaşa diyor. Güven konusunda sıkıntı çıkıcağını sanmıyorum. Fotoğraf makinesinin merkezi oralar.

Ürünün ne olduğunu da yazmış zaten hepsine. Kimine 2. el demiş kimine sıfır. Sıfır olanların garantisi de ithalatçıdır büyük ihtimal. 

Altan naptın oğlum :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Ben yakınım.Sen adamın adresini al istediğin makinayı bana soyle.Gider dalarım dükkanına  inceler bakar sana bilgi veririm..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

Ben yakınım.Sen adamın adresini al istediğin makinayı bana soyle.Gider dalarım dükkanına  inceler bakar sana bilgi veririm..

O daha güzel olur. Tamam iyi bi inceleyim ürünleri haber veririm. Sağolasın.

Toplam Hit: 629 Toplam Mesaj: 6