İstanbul - Fatihte Yaşayanlar Bi Bakın Lütfen
-
Epey zamandır Canon DSLR fotoğraf makinelerine bakıyorum. Sahibinden, gittigidiyor vs türü tüm sitelerde ne varsa ezberledim artık. Ancak son zamanlarda dikkatimi çeken bir satıcı var; Delfin LTD adı altında dükkanı var sahibinden.com'da. İstanbul-Fatih-Hocapaşa Mh. yazıyor adres olarak. Pazarladıkları ürünler diğer site ve satıcılara göre epey bi hesaplı ve ürünlere de garantili yazmış hep.
Tanıyan bilen var mıdır acaba o civarlarda oturup ta? Yani güvenilir midir kapkaç türünde midir nedir ne değildir?
-
Senin gibi bi arkadaş vardı piyasayı ezbere biliyordu dediğin kişimi bilmiyorum ama bi satıcı vardı bozuk ürünleri tamir edip uygun fiyata satıyordu, ilan başlığından tanırdı arkadaş o derece :)) burada olsa sorardim illaki bilirdi ama geçenlerde abd ye gitti.
-
heza bunu yazdı
Senin gibi bi arkadaş vardı piyasayı ezbere biliyordu dediğin kişimi bilmiyorum ama bi satıcı vardı bozuk ürünleri tamir edip uygun fiyata satıyordu, ilan başlığından tanırdı arkadaş o derece :)) burada olsa sorardim illaki bilirdi ama geçenlerde abd ye gitti.
Sağol.
Var mıdır başka tanıyan bilen?
-
Hayyam pasajındadır heralde Hocapaşa diyor. Güven konusunda sıkıntı çıkıcağını sanmıyorum. Fotoğraf makinesinin merkezi oralar.
Ürünün ne olduğunu da yazmış zaten hepsine. Kimine 2. el demiş kimine sıfır. Sıfır olanların garantisi de ithalatçıdır büyük ihtimal.
-
Ben yakınım.Sen adamın adresini al istediğin makinayı bana soyle.Gider dalarım dükkanına inceler bakar sana bilgi veririm..
-
swordfish bunu yazdı
Ben yakınım.Sen adamın adresini al istediğin makinayı bana soyle.Gider dalarım dükkanına inceler bakar sana bilgi veririm..
O daha güzel olur. Tamam iyi bi inceleyim ürünleri haber veririm. Sağolasın.