folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul - Karaburun Tarafında Kamp Kurulacak Yer?

İstanbul - Karaburun Tarafında Kamp Kurulacak Yer?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Merhaba müridler,

Kıyıköy konumdan sonra , Ağva, İğneada ve Düzce Şelalenin olduğu dağlardan birinde kamp yaptık. Bayramda bulgaristana gideceğim için yakın bir yerde kamp yapma düşüncesi içine girdik arkadaşlarla, karaburun uygun bir yer gibi geldi bana 39km birşey. Velhasıl kelam Karaburuna yakın kamp yapabileceğimiz daha önce yapan eden gören duyan varmıdır?

ArduouS tarafından 05/Tem/15 21:10 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

karaburun guzel bir tercih yapmadim ama yapan birkac kisi taniyorum bakalim burdan gitmis cikmazsa sorar yazarim. Bu arada Canakkale komur limanini siddetle oneririm :)

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

karaburun guzel bir tercih yapmadim ama yapan birkac kisi taniyorum bakalim burdan gitmis cikmazsa sorar yazarim. Bu arada Canakkale komur limanini siddetle oneririm :)

biraz uzak olmasa o taraflarada gitmeyi düşünüyoruz aslında ama memlekete gidip geldikten sonra artık bakalım :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

8 Yila Yakin Karaburun da Ikamet Ediyorum. Aslen Istanbul Merkez de Oturuyoruz Fakat Karaburun Koyun de Yazligimiz Var.(Suan Ne Yazik ki Orda Degilim Olsaydim Sizi Evde Agirlardim :) )  Kamp Icin Bilgi Vermek Gerekirse, (Deniz Feneri,Balik Liman Sahili,Eski Askeriye Binasi Dibi,Karaburun Yamac Deniz Kiyisi)'n da Kamp Yapabilirsiniz. Karaburun Denizi Iyi Yuzme Bilmeyen Insanlar Icin Kesinlikle Tavsiye Edilmez. Zira Deniz den 5 Metre Ilerisi Ayaklarinizi Kesmek Icin Cok Yeterli Bir Mesafedir. IBB Gecen Sene Plaj Calismasi Yapti, ve Denize Dalga Kiranlar Yerlestir di Cok Sukur Bu Biraz Iyi Bir Calisma Oldu. IBB Ayni Sekil de Yazin Plajda Guzel Etkinlikler de Veriyor. 

Gunduzleri Hava Sicaklik Seviyeleri Gayet Duzgun Yakmaz Yada Bogmaz Fakat Aksamlari Biraz Eser Lakin Hasta Etmez Merak Etmeyin. Koy Merkezin de Gida Adina Ait Her Sey Bulabilirsiniz. ( Kiyafet vb gibi Seyleri Bulamazsiniz) 

Karaburuna En Yakin Yerlesik (Belediye) Bolge Arnavutkoy dur. Karaburun Koy Ici Merkezden Otobus(Tabiri Caizse Dolmus) Gidiyor. Yaklasik 20 Dk Mesafe Suruyor. Arnavutkoy Merkez de Aradiginiz Herseyi Bulabilirsiniz.

Aklina Gelen Bir Sey Olursa Yazarsin Yada Mesaj Atarsin Elimden Geldigince Yardimci Olurum Hocam.

Saygilar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    enes bunu yazdı

8 Yila Yakin Karaburun da Ikamet Ediyorum. Aslen Istanbul Merkez de Oturuyoruz Fakat Karaburun Koyun de Yazligimiz Var.(Suan Ne Yazik ki Orda Degilim Olsaydim Sizi Evde Agirlardim :) )  Kamp Icin Bilgi Vermek Gerekirse, (Deniz Feneri,Balik Liman Sahili,Eski Askeriye Binasi Dibi,Karaburun Yamac Deniz Kiyisi)'n da Kamp Yapabilirsiniz. Karaburun Denizi Iyi Yuzme Bilmeyen Insanlar Icin Kesinlikle Tavsiye Edilmez. Zira Deniz den 5 Metre Ilerisi Ayaklarinizi Kesmek Icin Cok Yeterli Bir Mesafedir. IBB Gecen Sene Plaj Calismasi Yapti, ve Denize Dalga Kiranlar Yerlestir di Cok Sukur Bu Biraz Iyi Bir Calisma Oldu. IBB Ayni Sekil de Yazin Plajda Guzel Etkinlikler de Veriyor. 

Gunduzleri Hava Sicaklik Seviyeleri Gayet Duzgun Yakmaz Yada Bogmaz Fakat Aksamlari Biraz Eser Lakin Hasta Etmez Merak Etmeyin. Koy Merkezin de Gida Adina Ait Her Sey Bulabilirsiniz. ( Kiyafet vb gibi Seyleri Bulamazsiniz) 

Karaburuna En Yakin Yerlesik (Belediye) Bolge Arnavutkoy dur. Karaburun Koy Ici Merkezden Otobus(Tabiri Caizse Dolmus) Gidiyor. Yaklasik 20 Dk Mesafe Suruyor. Arnavutkoy Merkez de Aradiginiz Herseyi Bulabilirsiniz.

Aklina Gelen Bir Sey Olursa Yazarsin Yada Mesaj Atarsin Elimden Geldigince Yardimci Olurum Hocam.

Saygilar.

Hocam çok yararlı bilgiler vermişsin emeğine eline koluna sağlık çok teşekkür ederim. Sormak istediğim birşey var deniz fenerinin oralarda ağaçlık alan vs yok, genelde ormanın başladığı kısımlarda kamp yapmayı seviyoruz böyle ağaçlı yerler ne tarafa daha yakındır?  Durugölün oraya kadar gitmemize gerek varmı ? Birde insandan izole biyer olması bizim için daha güzel olur geceleri magandalar çok oluyor ses yapıp sıkıntı çıkarabiliyorlar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

suan o taraflarda kamp icin en uygun zaman onu biliyorum sadece hocam ramazan dolayisiyla piknikci vs gelmiyor mekan bombos cok sukur biraz rahatladik 

bu aralar giderseniz sizde rahat camp yaparsiniz bu askeriye taraflarifalan vardi eskiden agaclik denize yakin villa falan dikmediyseler oralar guzeldi :D

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    Hocam çok yararlı bilgiler vermişsin emeğine eline koluna sağlık çok teşekkür ederim. Sormak istediğim birşey var deniz fenerinin oralarda ağaçlık alan vs yok, genelde ormanın başladığı kısımlarda kamp yapmayı seviyoruz böyle ağaçlı yerler ne tarafa daha yakındır?  Durugölün oraya kadar gitmemize gerek varmı ? Birde insandan izole biyer olması bizim için daha güzel olur geceleri magandalar çok oluyor ses yapıp sıkıntı çıkarabiliyorlar.

Biraz insan dan izole isterseniz, koy icin de insanlara Orman evleri nerede diye sorun onlar size koy icin den gecen yaklasik 500mt uzaklik mesafesin de bir yer tarif edicek bu tarif edilen yer de kamp yapabilirsiniz. Fakat, ben size tavsiye etmiyorum hocam. Sebebi, Istanbul ve yakin cevreden gelenlerin piknik yaptigi yerler sahil kenari yerine,orman evleri civarinda oluyor. Bu yuz den insanlar dan kacarken  insan yagmurlarina tutunabilirsiniz.

Deniz Feneri; cevrensin de evet agac yok fakat yerlesik bir kac yapi var arkasin da. Sizin icin daha iyi olur diye dusunmustum. Attigin yoruma benim dusuncem; her yeri birakin yamac parasutu kismina gidin ( deniz fenerinin sol kismi, yeni askeriye nin arka tarafi) Burayi henuz insanlar daha kesfedemedi. Tepeden assagiya doru cakilli yol iniyor bazi araclar korktugu icin bazi insalar da gozunde yolu buyutttugu icin inmek istemiyorlar. Siz buraya inerseniz eminim ki cok rahat ediceksiniz. Ilginctir ki buranin Deniz ráki mi da farkli. Plajdan 50 metre gidiyorsun su seviyesi halen diz kapaklarin da :) 

Sormak istedigin bir sey var ise seve seve hocam.

Toplam Hit: 1164 Toplam Mesaj: 7
kamp camping