folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder İstanbul || 2. Paintball Turnuvası.8 Ocak.

İstanbul || 2. Paintball Turnuvası.8 Ocak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

İstanbulda arespaintball, veya evo paintball sahasında duzenlenicek paintball turnuvasi yapilcak.

- Yok efendim surası olsun, yok efendim burası olsun gibi postlar atmayınız.

Tarih 8 ocaktir. Okulu olan olmayan icin en ideal tarihtir.

- Yok efendim su tarih olsun, yok efendim bu tarih olsun gibi postlar atmayiniz.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

** Fiyat olarak. Sınırsız mermi alıncaktir. 55 tl dir bu fiyat eglenceye varmak isteyen icin.

- Neden diye sorarlarsa. öbür türlü 15 tl baslanhic paketi alıyorsunuz, ve her sarjor mermi icin 10 tl kitliyorlar.

Bu durumda hem eglenemiyorsunuz, yada daha cok para giriyor.

-illaki param az bana bu kadarı yeter diyorsanız alın ben karışmam.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-isteyen icin eski bulusmanin linki.

http://tahribat.com/Forum-Tbt-Istanbul-Paintball-Bulusmasi-Fotograflari-131736/1/paintball/

-isteyen icin eski bulusmanin fotografları.

http://tahribat.com/Forum-Tbt-Istanbul-Paintball-Bulusmasi-Fotograflari-131736/1/paintball/

Kafa karıstırmaya gerek yok, olanaklar bunlar. 2. ci bulusma icin adayları göriyim.

Detayli bilgi icin pm atabilirsiniz bana yada SyspioniC nickli arkadaşımıza. 

GizliMod: Konu Açarken Konuyu İlgilendiren Forum Başlığı Altında Açmaya Özen Gösterelim....

Nerede o eski günler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Yaz beni başa :)

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bide zaman bulabilsek :D

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

gönül isterdiki geliyim headshot atam alayınıza alıyım aklınızı da napalım bu seferlik pas geçiyorum(= 

imza
Toplam Hit: 1466 Toplam Mesaj: 4