İstanbul / Üsküdar‘Lı Müritler İçeri
-
Hocalar haremden :
Üsküdar çamlıca kız anadolu lisesi..
Acıbadem cad. lise durağı no : 131 ACIBADEM Üsküdar / çamlıca ne kadar sürer tahmini ? haremden nasıl gideriz birde ? -
hacı nasıl bişey sordun anlayamadım camlıca kız lisesisi üsküdar arası yarım saat camlıcada aynı sekilde.
Haremden üsküdar merkeze gel ordan koşuyoluna gel bulursun
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------
hacı nasıl bişey sordun anlayamadım camlıca kız lisesisi üsküdar arası yarım saat camlıcada aynı sekilde.
Haremden üsküdar merkeze gel ordan koşuyoluna gel bulursun
Siktimin ösym si sına griceğim yerin adresini aynen böle yazmış :@ -
mork sen önce tam olarak öğren camlıca kız lisesi acıbamde koşuyoluna yakın.
Çamlıca diye geçer ama çamlıcaya gitme çamlıca baska bir yer ümraniyenin oralarda.Üsküdarda haremin oldugu yer bircok yer üsküdar diye geçer.Acıbademde üsküdara bağlı.
-
camlica / acibadem ? bunu yazan zihniyeti sikem... okulun yerini sokağını bul tarif ederim çamlıcadayım hocam
-
u235 bunu yazdı:
mork sen önce tam olarak öğren camlıca kız lisesi acıbamde koşuyoluna yakın.
Çamlıca diye geçer ama çamlıcaya gitme çamlıca baska bir yer ümraniyenin oralarda.Üsküdarda haremin oldugu yer bircok yer üsküdar diye geçer.Acıbademde üsküdara bağlı.
adres :
Üsküdar çamlıca kız anadolu lisesi..
Acıbadem cad. lise durağı no : 131 ACIBADEM Üsküdar/ çamlıca -
sen üsküdarda indin mi merkeze gel ordan atla koşuyoluna yada altunizadeye git ordan her otobüs gider oraya.2 otobüs değiştirirsin en fazla tek otobüslede gidebilirsin gerçi
-
lalada bunu yazdı:
camlica / acibadem ? bunu yazan zihniyeti sikem... okulun yerini sokağını bul tarif ederim çamlıcadayım hocam
aynen
özel mesaj atıyorum abi.