İstanbul Adlı Şantiyede Oturuyorum Yeter Artık
-
yeter ya zaten sıcak istanbulda nereye gitsem şantiye gibi lan heryer inşaat toz duman çamur yığıntı iş makineleri helede oturduğum yer çekmeköy tam bi inşaat adım başına 2 inşaat 20 iş makinesi düşüyor yeter delirme noktasına geldim biri şu inşaatları durdursun
-
sadece ist değil inan
heryer puzzle a dondu sorma ya...
-
biri istanbula insan akınını durdurursa ozaman dilegin gercek olur.
-
babalar ülke kalkınıo işte daha ne bundan 5 sene önce varmıydı böle dunya kadar inşaat...
-
ya kalkınmakla ilgisi yok bence
kötülemek istemem ama çünkü elin adamı bir yapıyor tam yapıyor bizimkiler puzzle sandılar buraları..
-
Ravage bunu yazdı:
-----------------------------sadece ist değil inan
heryer puzzle a dondu sorma ya...
-----------------------------Hükümet Çalışıyo Dicem Siyasete Dönecek Konu :D Arkadaşım Her Yewr Öyle Arkadaşın Dedigi Gibi Ama Bitmez Bu İşkence Bİzim İşyerinin yanına Bi Temel Açıyolar Arkadaş 1 2 Sene Rahat Sürer ALLAH tan Askere Gidiyorum 5 Ay Sonra Bu Arada 4 Giden Varmı Belki Aynı Yere Düşeriz Tanışırız...
-
ya abicim ne kalkınması gel gör buradaki resort siteleri filan bi tanesi türk firması değil yemişim kalkınmasını
-
Ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin =)
Hoja haklsıında kışın çalışma yapmaları dogal oalrak zor olyor yagmur felam, bende rahatsız oluyorum fakat 1-2 ay idare etcez... -
istanbula giriş vizeyle olsun a.q
-
her yerde full çalışıyor sadece ist değil evler yollar falan filan boru hatttıydı su hattıydı kaldırımlar asfaltlar ::
-
ya o dil salak salak asfalt atıp ertesi gün parçalıyolar sora asfalt atıolar tekrar dözerle gecıolar bozuolar aa bozulmus diip dier gün tekrar yapolar=) para kazanmak içn neler yaplıo ya nerey ekalkınıcak bu ülke aq yapın bırakın ya dellirio insan gdicek yol yokya düzgün =/ aq!
Toplam Hit: 1430 Toplam Mesaj: 11