İstanbul-Adres ?
-
Arkadaşlar esenlerde inip metroyla direk yenibosnaya geçicem .
Şu adrese nasıl gidebilirim
Yeni Bosna Hastanesi diyor
Zafer Mh. Yıldırım Beyazıt Cd. No:56 Kat:4 (Yenibosna Hast. Yanı)
Yenibosna / İSTANBUL -
ulan o kadar yenibosnaya gitmişliğim var hastane nerde bilmiyorum kendimden utandım mk :(
Hocam metrodan indiğin yerde otobüs duraklarının içinde bulucaksın zaten kendini sorarsan direk yardımcı olurlar diye tahmin ediyorm. -
ah gugul ahhh
-
HeyQirs bunu yazdı
ah gugul ahhh
Hocam gugulu kullanamıcak kadar kek değilim fakat oralardan bi mürid varsa anlatmasını istiyorum çünkü gece saat 4-5 gibi gelicem .
-
Twitter bunu yazdıHeyQirs bunu yazdı
ah gugul ahhh
Hocam gugulu kullanamıcak kadar kek değilim fakat oralardan bi mürid varsa anlatmasını istiyorum çünkü gece saat 4-5 gibi gelicem .
Gece 4-5 gibi metro çalışmıyor diye biliyorum?
-
SPY-CX5 bunu yazdıTwitter bunu yazdıHeyQirs bunu yazdı
ah gugul ahhh
çalışmıyor saten ilk sefer sabah 6 da ama 5 tede 1 sefer varmış galiba ama onun çalıştığını bilmiyorum.
-
SPY-CX5 bunu yazdıTwitter bunu yazdıHeyQirs bunu yazdı
ah gugul ahhh
Bursadan ona göre binerim hocam teşekkür ederim bu detayı atlamışım varol
-
Metrodan in metrobüs hattının üstündeki köprüden doğruca yürü. adresteki caddedesin. Zafer Mahallesi de yolun sağında okulun arka ttarafları. haritada öyle gözüküyor.
-
Oraya gelince taksiye bin direk yıldırım cd, mahmutbey, ahmet yesevi, yıldırım, mithatpaşa diye diye gidiyor.
taksiye binip gideceksin, kuleli'nin oralardan bin taksiye, ya da zaman gazetesinin oralarından, 2 dk sonra oradasın.