Istanbul Anadolu Yakasi Kres Onerisi
-
Merhaba arkadaslar kisa bir sure sonra anadolu yakasina tasinacagim muhtemelen atasehir umraniye civari olucak.
Tasindigimiz dada 3 yasindaki oglumu krese gondermek istiyorum ancak bu islerden hic anlamadigim vede internetde yazanlara pek guvenmedigim den dolayi burada cocugunu krese gonderen kisilerin yorumlarina ihtiyacim var.
Gonderen kisiler nereye gonderdigi, nekadar odedigi, yabanci dil egitimi varmi, servis vs gibi (+) lari (-) leri nelerdir yazarlarsa cok memnun kalirim.
-
Servis var mı bilmiyorum istersen sorarım. Çocuk falan göndermedim ama her sene fotoğraf çekimlerini, yıl sonu gösterisi video çekimlerini ben yapıyorum sahibini de tanıyorum. Eğitimleri güzel çocuğum olsa gözüm kapalı gönderirdim yabancı dil eğitimi de var. Yer bulgurluda ümraniye merkeze yakın oturursan bulgurlu buradan çok yakın.
-
DarkSkull bunu yazdı
Servis var mı bilmiyorum istersen sorarım. Çocuk falan göndermedim ama her sene fotoğraf çekimlerini, yıl sonu gösterisi video çekimlerini ben yapıyorum sahibini de tanıyorum. Eğitimleri güzel çocuğum olsa gözüm kapalı gönderirdim yabancı dil eğitimi de var. Yer bulgurluda ümraniye merkeze yakın oturursan bulgurlu buradan çok yakın.
Hocam madem tanidik ozaman sana zahmet olmazsa sorarsan cok iyi olur :) yemek + yol + zar zurt toplam ucreti nedir gibi :)