İstanbul Anadolu Yakası Staj Yapabileceğim Yer
-
Merhaba müritler..
Meslek Lisesi 11. sınıfım. Bilişim bölümü, veritabanı alanında okuyorum.
Şuanda C# ve SQL server öğrenmekteyim. Ayrıyetten orta seviyede php biliyorum.
Şuan bize staj formlarımız dağıtıldı (bilişim alanında staj yeri zor bulunduğunduğunu söyleyerek erken dağıttılar.)
12. sınıfta başlamak üzere anadolu yakasında staj yapabileceğim yer arıyorum. Tabiki avrupa yakasında şöyle şöyle bir yer var oraya gitsen daha iyi olur derseniz önerilerinize de açığım.
-
yukarı !
-
naylon mu ciddi mi haci? Turk telekom falan aliyor mesela ama onunda ciddiyeti bi yere kadar, cay getir-gotur yine.. :D
-
anarsistherif bunu yazdı
naylon mu ciddi mi haci? Turk telekom falan aliyor mesela ama onunda ciddiyeti bi yere kadar, cay getir-gotur yine.. :D
hocam görmemişim bunu :/
ciddi yapıcam hocam tehlikeye atamam kendimi.
getir-götür iş aramıyorum. ciddi olsun istiyorum.
yukarı !
-
tekrar yukarı.
müritler herhangi bir yer bulamadım henüz yardımcı olabilecek var mıdır ?
-
ben senin yerinde olsam şu webrazzi.com daki girişim ofislerini teker teker izler sonra sahiplerini facebook tan ekler konuşurdum olmadı şirkete giderdim yapışırdım ...
-
http://www.r10.net/is-verenler/1045431-eloxy-takim-arkadaslari-ariyor.html
şuraya bi bak hocam. php ci arıyormuş eleman da hoşuma gitmedi adamın yazdıkları..
-
yukarı !
müritler nereyi aradıysam, konuştuysam stajer aramıyorlar.
birkaç yer cv istedi geri dönmedi.
1 aydan az kaldı dönemin başlamasına hala bulamadım ben.
yardım bekliyorum :F
-
1 aydır az kalmış henüz arıyosun. zaten başlangıçtan 10 gün önce okulda belgeleri halletmen lazım. okulda en az 3 günün boş değilse vs. dönem içi staj da yapılmıyor. gir kariyer.net gibi sitelerde yaz kendi alanındakilere. ama stajın en az 20 iş günü değil mi? o bir ay eder zaten yapamazsın okul dönem için izin vermezse.