folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Istanbul Asya Tarafında Kalacak Yer-İş

Istanbul Asya Tarafında Kalacak Yer-İş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ağalar bu sene Marmara Üni. göztepe kampüsünde okuyacağım. Oralarda tanıdığımda yok bana kalacak yer ayarlayabilsin. Sizden ricam bana orada kalacak ev yurt pansiyon tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?

Birde okuldan artan zamanlarda çalışmak için işte arıyorum.  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

bende ordayım hacı,iş olarak tavsiyem,okulda kısmi zamanlı olarak çalışmandır.Çok para değil 250 lira falan alıyorsun,ama neredeyse hiç bir iş yapmıyorsun,haftada iki gün falan gidersin =) Öğrenciler çok rağbet eder bu kısmi zamanlı işlere girebilmek için..cemaat düşünmüyorsan yurt olarak beyaz marmara en ideali olur(özel yurt)..Yapabilirsen eğer,okulun arkasında fikirtepede evler çok ucuz,yıkım kapsamında oldukları için,benim arkadaşım kocaman 5 odalı eve 600 lira veriyor mesela

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    akustikelektrik bunu yazdı

bende ordayım hacı,iş olarak tavsiyem,okulda kısmi zamanlı olarak çalışmandır.Çok para değil 250 lira falan alıyorsun,ama neredeyse hiç bir iş yapmıyorsun,haftada iki gün falan gidersin =) Öğrenciler çok rağbet eder bu kısmi zamanlı işlere girebilmek için..cemaat düşünmüyorsan yurt olarak beyaz marmara en ideali olur(özel yurt)..Yapabilirsen eğer,okulun arkasında fikirtepede evler çok ucuz,yıkım kapsamında oldukları için,benim arkadaşım kocaman 5 odalı eve 600 lira veriyor mesela

Hacı saol... Daha yüksek getirisi olan işlere bakmam lazım. Yine onlarada bakacağım tabi...

Kalacak yer olarak da farketmez ama eve cıkma fikri daha yatkın basıyor...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Hangi bölüm ?

Marmara pişmalıktır yapmayın gençler :D

طדṮ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı