Istanbul Asya Tarafında Kalacak Yer-İş
-
Ağalar bu sene Marmara Üni. göztepe kampüsünde okuyacağım. Oralarda tanıdığımda yok bana kalacak yer ayarlayabilsin. Sizden ricam bana orada kalacak ev yurt pansiyon tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?
Birde okuldan artan zamanlarda çalışmak için işte arıyorum.
-
bende ordayım hacı,iş olarak tavsiyem,okulda kısmi zamanlı olarak çalışmandır.Çok para değil 250 lira falan alıyorsun,ama neredeyse hiç bir iş yapmıyorsun,haftada iki gün falan gidersin =) Öğrenciler çok rağbet eder bu kısmi zamanlı işlere girebilmek için..cemaat düşünmüyorsan yurt olarak beyaz marmara en ideali olur(özel yurt)..Yapabilirsen eğer,okulun arkasında fikirtepede evler çok ucuz,yıkım kapsamında oldukları için,benim arkadaşım kocaman 5 odalı eve 600 lira veriyor mesela
-
akustikelektrik bunu yazdı
bende ordayım hacı,iş olarak tavsiyem,okulda kısmi zamanlı olarak çalışmandır.Çok para değil 250 lira falan alıyorsun,ama neredeyse hiç bir iş yapmıyorsun,haftada iki gün falan gidersin =) Öğrenciler çok rağbet eder bu kısmi zamanlı işlere girebilmek için..cemaat düşünmüyorsan yurt olarak beyaz marmara en ideali olur(özel yurt)..Yapabilirsen eğer,okulun arkasında fikirtepede evler çok ucuz,yıkım kapsamında oldukları için,benim arkadaşım kocaman 5 odalı eve 600 lira veriyor mesela
Hacı saol... Daha yüksek getirisi olan işlere bakmam lazım. Yine onlarada bakacağım tabi...
Kalacak yer olarak da farketmez ama eve cıkma fikri daha yatkın basıyor...
-
Hangi bölüm ?
Marmara pişmalıktır yapmayın gençler :D
-
Cesnist bunu yazdı
Hangi bölüm ?
Marmara pişmalıktır yapmayın gençler :D
şimdi niye öyle dedin :D