folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder İstanbul Atatürk Havaalanı Yakınında Makul Fiyata Kalınacak Yer

İstanbul Atatürk Havaalanı Yakınında Makul Fiyata Kalınacak Yer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheBattal
    TheBattal's avatar
    Erkek

Pazar gecesi için, tek olarak kalacağım bir yere ihtiyacım var. Pazartesi sabah 08:15'te Türk Havayoları Uçuş Eğitim Başkanlığı'nda olmam lazım, Küçükçekmeceye çok yakın. Oradaki öğretmenevine(Küçükçekmece Fethi Sekin) baktım, Ayın 7'sine kadar dolu diyor. Eğer oraya torpili işleyecek varsa veya yakın civarda kalacak yer bilen bulan varsa bi haber edin yahu :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

bahçelievler abidin pak öğretmenevi

metro metrobüs yürüme 10 dk

yunusdogan tarafından 28/Haz/19 11:05 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheBattal
    TheBattal's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

bahçelievler abidin pak öğretmenevi

metro metrobüs yürüme 10 dk

Hocam eyvallah, neredeyse bütün öğretmenevleri dolu... Bağcılar'ı ayarladık neyse ki... Pek bilmiyorum İstanbul'un semtlerini ondan burada sorayım demiştim, hayatta aklıma gelmezdi Bahçelievler :)  Bi dahakine aklımda olsun...
    Konuyu kapatabiliriz...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Tamda arkadaşı arayacaktım müsaitmi evin diye. Şirinevlerde kalıyor 10 dakka idi havaalanına

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Atatürk havalimanı öyle bir konumdaki İstanbulun her yeri yakın oraya. Yenisinide gidip dağın başına yaptılar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheBattal
    TheBattal's avatar
    Erkek
    rushOut bunu yazdı

Tamda arkadaşı arayacaktım müsaitmi evin diye. Şirinevlerde kalıyor 10 dakka idi havaalanına

Eyvallah hocam, rahatsızlık vermeyelim kimseye, öğretmenevi müsaitmiş, yer bulamasaydık bakardık ;)

Toplam Hit: 1286 Toplam Mesaj: 6
otel i̇stanbul