İstanbul Avrupa Yakasi, Disci Tavsiyesi
-
selam beyler,
iyi bi disci muayenehanesi olan, tavsiye edermisiniz?
dis hastanesi de olur. ozel olcak ama cok pahali olmayacak sekilde isini adam gibi yapan biri lazim, malum discilerin % 80 i birboktan anlamiyor.
-
valla tavsiyem yokda harbiden bu diş teknolojisi nie bu kadar geri kalmış sene olmuş 2014 hala ufak problemler bile dişcilerin elini ayağına doluyor.
Yada bizimkiler mi düzgün beceremiyor bilmiyorum.
-
DarkFall bunu yazdı
selam beyler,
iyi bi disci muayenehanesi olan, tavsiye edermisiniz?
dis hastanesi de olur. ozel olcak ama cok pahali olmayacak sekilde isini adam gibi yapan biri lazim, malum discilerin % 80 i birboktan anlamiyor.
diş hastanesi yada tıpfakültesine git . özel deki muayenelerdeki hekimler para kazanma doğrultusunda tedavi ediyorlar
-
hocam hospitadent var avrupa yakasında ben güneşlideki hastanelerine gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim.
-
10 yıldır gittiğim işin erbâbı diş doktorum var.
İstersen yönlendireyim, özeldir ama hastane değil.
m. kamal paşa cad, Siyavuşpaşa Mah, Bahçelievler. konumunda liseye gelmeden az geride - Erdinç Bekçi
Benim dişler kırıldığında bile laboratuvar testlerine yolladı ve bir ortodontistin görmesi daha iyi olacak bir de oraya baktır dedi, yani adam para için her boku denemez, racon neyse o. -
Zeytun-i bunu yazdı
10 yıldır gittiğim işin erbâbı diş doktorum var.
İstersen yönlendireyim, özeldir ama hastane değil.
m. kamal paşa cad, Siyavuşpaşa Mah, Bahçelievler. konumunda liseye gelmeden az geride - Erdinç Bekçi
Benim dişler kırıldığında bile laboratuvar testlerine yolladı ve bir ortodontistin görmesi daha iyi olacak bir de oraya baktır dedi, yani adam para için her boku denemez, racon neyse o.Fatih'te lazımsa pm atabilirsin.
M.Kemalpaşa caddesinde 3 sene kaldım hemen hemen. çok severdim siyavuşpaşa mahallesini, hele yayla tarafı çok hoşuma giderdi hep