folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul Avrupa Yakasi, Disci Tavsiyesi

İstanbul Avrupa Yakasi, Disci Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

selam beyler,

iyi bi disci muayenehanesi olan, tavsiye edermisiniz?

dis hastanesi de olur. ozel olcak ama cok pahali olmayacak sekilde isini adam gibi yapan biri lazim, malum discilerin % 80 i birboktan anlamiyor.

Nerde o eski TBT...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

valla tavsiyem yokda harbiden bu diş teknolojisi nie bu kadar geri kalmış sene olmuş 2014 hala ufak problemler bile dişcilerin elini ayağına doluyor.

Yada bizimkiler mi düzgün beceremiyor bilmiyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı

selam beyler,

iyi bi disci muayenehanesi olan, tavsiye edermisiniz?

dis hastanesi de olur. ozel olcak ama cok pahali olmayacak sekilde isini adam gibi yapan biri lazim, malum discilerin % 80 i birboktan anlamiyor.

diş hastanesi yada tıpfakültesine git . özel deki muayenelerdeki hekimler para kazanma doğrultusunda tedavi ediyorlar

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek

hocam hospitadent var avrupa yakasında ben güneşlideki hastanelerine gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

10 yıldır gittiğim işin erbâbı diş doktorum var.

İstersen yönlendireyim, özeldir ama hastane değil.

m. kamal paşa cad, Siyavuşpaşa Mah, Bahçelievler. konumunda liseye gelmeden az geride - Erdinç Bekçi

Benim dişler kırıldığında bile laboratuvar testlerine yolladı ve bir ortodontistin görmesi daha iyi olacak bir de oraya baktır dedi, yani adam para için her boku denemez, racon neyse o.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı

10 yıldır gittiğim işin erbâbı diş doktorum var.

İstersen yönlendireyim, özeldir ama hastane değil.

m. kamal paşa cad, Siyavuşpaşa Mah, Bahçelievler. konumunda liseye gelmeden az geride - Erdinç Bekçi

Benim dişler kırıldığında bile laboratuvar testlerine yolladı ve bir ortodontistin görmesi daha iyi olacak bir de oraya baktır dedi, yani adam para için her boku denemez, racon neyse o.

Fatih'te lazımsa pm atabilirsin.

M.Kemalpaşa caddesinde 3 sene kaldım hemen hemen. çok severdim siyavuşpaşa mahallesini, hele yayla tarafı çok hoşuma giderdi hep

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
Toplam Hit: 658 Toplam Mesaj: 6