İstanbul Bayrampaşada Kiralık Ev
-
evet arkadaşlar bu bölgede oturan müritlerden ricam bana kiralık ev bulmam konusunda yardımcı olmaları sürekli arıyorum ama orda kiralık ev bulmak gerçekten çok zor ramazan ayında oldumuz içinde ev aramak artık çok zor olcak benim için ondan dolayı tahribata böle bi konu açmak zorunda kaldım müritlerden ricam sağında solunda kiralık ev rastladıkları zaman bana haber etmeleridir saygılar...
-
hocam kriterlerini söyle bakayım yarında mutlaka haber ederim sana ;) düşündüğün fiyat olsun metre kare olsun az çok neresinde olsun bunları söyle bakayım hemen ;)
-
mYMusti bunu yazdı:
-----------------------------hocam kriterlerini söyle bakayım yarında mutlaka haber ederim sana ;) düşündüğün fiyat olsun metre kare olsun az çok neresinde olsun bunları söyle bakayım hemen ;)
-----------------------------hocam eskiden oturdumuz yer altıntepsi mahallesiydi gene o civarlarda olursa çok ii olur bide dostum 6 kişilik bi aileyiz işte 3+1 olsun 90 metre kare yeterli olur sanırım hocam madem o civarlardasın eskiden bayrampaşa huzurlu bi mekandı böle aileyle yaşanılcak bi yerdi apaçi felan yok denecek kadar az dı hala ölemidir acaba fiyata gelirsek 500 ila 550 arasında hocam bi de emlakçı vasıtasıyla olmazsa çok ii olur
edit:giriş kat olmazsa süper olur tadından yenmez
Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 17:40'da frt tarafından düzenlendi. -
Hocam istersen esenlerde var.
-
casey bunu yazdı:
-----------------------------Hocam istersen esenlerde var.
-----------------------------eyvallah hocam da oraları pek bilmiyoz bayrampaşa daha önceden oturduğumuz bi yer o yüzden bayrampaşa
-
hocam cevrreye haber verdim bakılıyor bana haber geldigi anda sana dönerim ;)
-
bende altıntepsi mahhallesinde oturuyorum 1,5 sene önce abim iin ev baktığımızda 1+1 eski evlere bile burada 500 lira istediler 3+1 500 liraya burada eş, dost ,akraba yoksa bulamazsınız
-
nerelisin dostum ?
-
Hocam Ali Fuat Basgil Caddesinde (Yildirim Mahallesi) bos ev var.Pm ile iletisime gec.