İstanbul Da 1 Günlük Konaklama
-
Sayın Tahribat Ailesi,
Ankara'dan arkadaşlarım geldi ve İstanbul da Taksim, Kadıköy yada Beşiktaş civarlarında 1 günlük kalacak daire arıyoruz. 4 kişilik ve çok aşırı lüks bir daire olmasa da olur. Eğer böyle bir imkanı yada tanıdığı olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. 30.11.2013 ve 01.12.2013 tarihleri arası kalacağız.
Yardım eden ve etmeyenlere şimdiden teşekkürler :)
-
Opusdei nin istiklalde oteli var hocam bi pm at bana her seferinde yardimci oldu.
-
Hocam günlük ev tut en uygun ve en rahat sekılde hareket edersiniz bence istersen özelden yaz
-
Hocam otelden ayrıldım yaklaşık 20 gün önce. Ancak otelde hala hatırım vardır. Olabilecek en uygun fiyatı yaptırırım.
Bir seyehat acentasına kar ortağı oldum. Otelden daha cazip ve önümün açık olduğu bir iş olunca ve zaten bende aslına Tur Operatörüyüm...
Sana şöyle yardımcı olayım:
Otelde kalmak istersen Sky Suite isimli odaya bakman gerekli. O oda dublex ve 4 kişiliktir. İçinde her katta 2 kişilik büyük yatak vardır. Ayrıca Mutfaği da var. Dışardan yiyecek içecek getirebilirsin. Büyük Lcd tv si, ücretsiz wifi gibi imkanlar var. Oda şuan boş mu arayıp öğrenmem lazım. Malum bugün cumartesi taksimde boş yer bulmak çok zor. www.miosuites.com
2. si Nişantaşında arkadaşımın oteli var. Rumeli residence. Orada da 4 kişilik yerler var. Biraz daha lüxtür. Doğal olarak daha pahalı. Tercih edersen iletişime geçer olabilecek en uygun fiyatı yaptırırım. www.rumeliresidence.com
Günlük daire kiralayabilirsin. O da oldukça rahat olabileceğin bir alternatif. Ancak Taksim ve çevresinde malesef yardımcı olabileceğim uygun bir ev yok. Ev konusunda aksaray da yardımcı olabilirim.
-
Hocam internetten araştırıp bi tane günlük ev tuttuk. Yardımlar için teşekkürler.