folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul Da Eşyalı Ev

İstanbul Da Eşyalı Ev

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WildWamqire
    WildWamqire's avatar
    Erkek

Selamlar 

Mezun oldum ve istanbulda iş ayarladım. İş yeri marmara forum avmde sanırsam zeytin burununa yakın bakırköyde.

günlük 1.5 -2 saatlik yol mesafesi kat etmeden  kalacabilecegim bir yer lazım.

Yakını olabilir vs  ne önerirsiniz en mantıklı nasıl yapayım  bütçe aylık 600 e kadar çıkabilir.

Daha önce hiç istanbulda yaşamadım.

Abure cubure subure dubure re re re tey tey tey
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

sefaköye gel hacı. evler ucuzdur metrobüse yakın bir yerden bak. yada iç kesimlerdende olur. zaten otobüs gidiyor zeytinburnuna her türlü

imzayı bıraktım basıyorum artık
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WildWamqire
    WildWamqire's avatar
    Erkek
    dertli bunu yazdı

sefaköye gel hacı. evler ucuzdur metrobüse yakın bir yerden bak. yada iç kesimlerdende olur. zaten otobüs gidiyor zeytinburnuna her türlü

Şimdi bavulunu al gel tarzı bir şey yokmu emlkaçılara bulasmak istemiyorum adamlar direk geçirecek eleman arıyor :)

Abure cubure subure dubure re re re tey tey tey
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

ucuz kesene göre bir yer bulmak istiyorsan gezerek bakman lazım. eşyalı ev arıyorsan avcılar tarafına bakmalısın.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek
    WildWamqire bunu yazdı
    dertli bunu yazdı

Şimdi bavulunu al gel tarzı bir şey yokmu emlkaçılara bulasmak istemiyorum adamlar direk geçirecek eleman arıyor :)

sefaköy mantıklı, zeytinburnu çırpıcı taraflarınada bakabilirsin, birde halkalı bezirganbahçe civarı da uygun olabilir. tek otobüsle gider gelirsin.

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
Toplam Hit: 570 Toplam Mesaj: 5
ev istanbul