İstanbul Da Eşyalı Ev
-
Selamlar
Mezun oldum ve istanbulda iş ayarladım. İş yeri marmara forum avmde sanırsam zeytin burununa yakın bakırköyde.
günlük 1.5 -2 saatlik yol mesafesi kat etmeden kalacabilecegim bir yer lazım.
Yakını olabilir vs ne önerirsiniz en mantıklı nasıl yapayım bütçe aylık 600 e kadar çıkabilir.
Daha önce hiç istanbulda yaşamadım.
-
sefaköye gel hacı. evler ucuzdur metrobüse yakın bir yerden bak. yada iç kesimlerdende olur. zaten otobüs gidiyor zeytinburnuna her türlü
-
dertli bunu yazdı
sefaköye gel hacı. evler ucuzdur metrobüse yakın bir yerden bak. yada iç kesimlerdende olur. zaten otobüs gidiyor zeytinburnuna her türlü
Şimdi bavulunu al gel tarzı bir şey yokmu emlkaçılara bulasmak istemiyorum adamlar direk geçirecek eleman arıyor :)
-
ucuz kesene göre bir yer bulmak istiyorsan gezerek bakman lazım. eşyalı ev arıyorsan avcılar tarafına bakmalısın.
-
WildWamqire bunu yazdıdertli bunu yazdı
Şimdi bavulunu al gel tarzı bir şey yokmu emlkaçılara bulasmak istemiyorum adamlar direk geçirecek eleman arıyor :)
sefaköy mantıklı, zeytinburnu çırpıcı taraflarınada bakabilirsin, birde halkalı bezirganbahçe civarı da uygun olabilir. tek otobüsle gider gelirsin.