İstanbul Da Fotoğraf Çekilecek Mekanlar.
-
Merhabalar.
İstanbul Avrupa Yakasında İkamet Ediyorum. Tarihi Eserler Yıkık Dökük Yada Manzarası Güzel Olan Yerler Arıyorum (: İstanbullu Müridler Şöle Anlatışı Güzel Adresler Verirse Sevinirim. Nereden Nasıl Gidilir Tarzı. Nerede İnilir. Vs.
Saygılar -
Enes ayın 10unda yapıcaz çekim biliyosun uluslar arası bi çekim olucak.
Çekimlere Katılmak İsteyen Arkadaslar Bana Ulaşabilir.
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------
Enes ayın 10unda yapıcaz çekim biliyosun uluslar arası bi çekim olucak.
Çekimlere Katılmak İsteyen Arkadaslar Bana Ulaşabilir.
-----------------------------O Çekimler Aklımda Kanka :D O Yüzden Şimdiden Alıştırma Yapmak İsitiyorum (:
-
HoRbY bunu yazdı:
Yedikule taby ki özellikle eski tren garı müzesi olarak bilinen şantiye tam aradıgın gibi bi yer :) Senede mutlaka 15 20 cekim oluyor. En kolay ulaşım tren. Gelirsen bana ulaş bide kafanı kırıyım harman harman cekilmez bizim semt :D
+ Yedikule surlarınıda boş gecme. Zindanlar falan icine girdigin zaman tüylerin diken diken oluyor gerci orda foto cektirirlermi bilmem :)
-----------------------------Adam Torbacı Cıktı töbe töbe :D
-
HoRbY bunu yazdı:
Yedikule taby ki özellikle eski tren garı müzesi olarak bilinen şantiye tam aradıgın gibi bi yer :) Senede mutlaka 15 20 cekim oluyor. En kolay ulaşım tren. Gelirsen bana ulaş bide kafanı kırıyım harman harman cekilmez bizim semt :D
+ Yedikule surlarınıda boş gecme. Zindanlar falan icine girdigin zaman tüylerin diken diken oluyor gerci orda foto cektirirlermi bilmem :)
-----------------------------(: pm attım detaylı konuşalım hocam
-
Hoca izmirde nereleri çektin hele bi paylaş bakalım yada özelden yolla :)
-
Kurtcebe bunu yazdı:
Hoca izmirde nereleri çektin hele bi paylaş bakalım yada özelden yolla :)
hocam profil bilgilerimde imzamda yer alan facebook linkleri istanbul ve izmir çekimleridir bakabilirsin (: -
mükemmel dünyayımı kurmak
-
Tabiiki Beyoğlu arka sokakları + Şişhane + Kuledibi + Tophane + Balat
Bu sırayı takip edersen 1 haftanı alır herhalde :) Taksimden yürüyerek hepsine gidebilirsin.. Balat a eminönünden bir otobüsle kısa sürede varabilirsin.