folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul Havaş Servisleri.Soru!

İstanbul Havaş Servisleri.Soru!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

şimdi sorunum şu millet. sabiha gökçenden havaş servisleri avrupa yakasına nerelere kadar götürüyor? nekadar sürüyor? ve servis ücretleri kaç para? bilgisi olanlar yardımcı olabiler mi aceba 8)

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Oradan Taksime kadar götürüyor fiyatı yanılmıyosam 10 tl ydi ama bunun yerine aynı yerden yolun karşısı 1. levent otobüsüne biner hatta aktarma yapıp  metrobüsle taa avcılara kadar gidebilirsin ikisinin toplamıda yanılmıyosam 3 / 4 tl bişi yapıyo...

9200 feetde alınan ilk nefes...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

ya geçenlerde avcılardan sabiha gökçene 3 saatte filan gittim. öğlen sularıydı yola çıktığımda. metrobus, metrobus(aktarma), dolmuş, dolmuş, taksi.. 5 sefer in-bin yaptım. tabi bilmemenin de etkisi var aama tarif eden öyle tarif etmişti :)rezillik dizboyu.elimde çantalar filan..

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tamam işte avcılardan bin metrobüse karşıda kadıköyde inersin, oradanda havalimanına direk otobüs var metrobüsün yanındaki yoldan kalkıyo maxsimum 1,5 saat en mantıklısı bu...

9200 feetde alınan ilk nefes...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

sabiha gökçenden kadıköye belediye otobüsü 1,5-2 saat sürüyor gerçi havaş otobüsüde 1 saatten az sürmez ama iett 1,5 tl havaş en az 10 tl dır , 20 de diyebilir Atatürk havaalanından taksim 10 tl olduğuna göre ...

kadıköye kadar geldikten sonra marsa bile otobüs bulabilirsin zaten

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 1237 Toplam Mesaj: 5