folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder İstanbul İçi WP İçin Ücretli İş Yapacak Kişi Var Mı?

İstanbul İçi WP İçin Ücretli İş Yapacak Kişi Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

Makul ücretli bir site editing istiyorum. Site hazır fakat ufak işleri var beni aşan. İstanbul'da oturup da ben anlıyorum diyen arkadaş varsa sevinirim. Özellikle istanbul içi istiyorum çünkü isteklerimi göstermem ve iyi anlaşmamız lazım. Uzaktan bu işler zor yapılıyor. Fakat istediklerim;

Orta düzey bilgiyle yapılabilcek işler değil benim istediklerim, mümkünse yalamıl yutmuş olsun.

İşini ne kadar sürede yapabilceğini bilen. Yani bana abi 2 günde bitiririm diyip 5 gün sürceğine, 1 haftada biter diyebilecek.

Yapılcak iş örnekleri;

Link ayarlama, sayfa yapısı genişletme, plug-in ortalama ve menünü altında banner alanı açmak gibi. Fakat dediğim gibi bazıları gerçekten zor bu yüzden bu işten iyi anlamanız gerekiyor.

Ücret: Bir gün görüşürüz, siteyi gösteririm istediklerimi anlatırım. Kendisi bana bir fiyat çeker, konuşuruz. Fakat adam s.kmeye çalışmazsa çok mutlu olurum.

Ödeme: Nakit olacak. Güven verirrse bir miktar ön ödeme yapabilirim, parayı elden veririm. 

Site İsmi: Bu işi yapabileceğine inanan istanbul içi görüşceğim herkesle paylaşabilirim. 

Nerede o eski günler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Edit : kodlamada var sanırım bi görüşelim istersen, 

kodlama kısımlarını alabilirim ama diğer kısımları erotikpanda nickli arkadaşımız halledebilir.

Düşünürsen p.m bende bu arada düzgünce bi okıyım

Bir Daha Edit :

Daha demin teldeydim ancak;

Orta düzey bilgiyle yapılabilcek işler değil benim istediklerim, mümkünse yalamış yutmuş olsun. => Bence Profesyonel olsun diyorsun

Yani bana abi 2 günde bitiririm diyip 5 gün sürceğine, 1 haftada biter diyebilecek.  => Profesyonellik devam ediyor

Ama olay şurda ( Makul ücretli bir site editing istiyorum. )  => Bu editing i üstünde baya bir kodlama olduğunu gösteriyor. İngilizce siteyi türkçe çevirirsin evet bu bir düzenlemedir. Ama sen geliştirici şeyler istiyorsun var olan sistemi daha kaliteli hale getirmek, bunu yapabilmek için kodlama yapmak gerekir. Buda makullük anlayışına göre biraz değişiklik gösterir.

Profesyonellerle çalışmak istiyorsun, bir ton şey isteyeceksin belli ve arka planda kodlama olacak ve makul bir şey olacak.

Tbt deki insanlar  adam s*kecek bir yapıya sahip olmadığını düşünüyorum. Ortada bir emek olur emeğin karşılığı istenir en azından ben hep öyleyim. Sana makul gelebilir yada gelmeyebilir bu adam s*kmek değildir ama :))

Wordpress bir siteye sıfırdan tasarım yapıp giydirip sonrada 2.000 TLsatan arkadaşım var bayada iii çalışıyor, işte olay burda kopuyor. 

Bu eleştiriden sonra projeni bana anlatır yapmamı istermisin bilmem ama bende boş vaktime göre düşünür sana bir fiyat veririm.

Erdem tarafından 13/Mar/13 23:18 tarihinde düzenlenmiştir

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

Hocam istediklerim 0 dan site yaptırmak deil, dediğim gibi banner alanı ekleme, menü bar kaymasını engelleme ve widget ortalama fazlası değil (: istanbuldaysn pm at numaranı skype adresini konuşalım

Nerede o eski günler...
Toplam Hit: 608 Toplam Mesaj: 3