İstanbul İçin Ucuz Sinema
-
Sevgili Kardeşlerim,
Ertuğrul 1890 filmine gideyim dedim, fiyatlar almış başını gitmiş amk. Cinemapink Metrocityde 15 Tl, Cinemaximum 19 Tl diyor. Tamam emektir, saygıdır ama bu kadar da sokulmaz ki.
İstanbul için bu filme f/p uygun olan yerler var mı? Bu filmi illlegal yollardan değil de sinemada izlemek istiyorum.
-
Pazartesi perşembe gençturkcell 1 alana 1 bedava kampanyası var, film 3d ise gözlüklerinizi de yanınızda götürün öğrenci bileti alın. Kişi başı 9tl oluyor =)
-
Firsat.me burdan bi bakıver.
-
maksimum kart varsa sabah seansı 8 lira
-
Bahçelievler metroport ve kadir has'ta hatırladığım kadarıyla hafta içi belirli günlerde 8 belirli günlerde 6 tl bayanlara özel indirim falan vardı
Bir bakayım net fiyat söylerim 8'i geçmiyordu ama, koltuklar iyiydi metroportta
-
EricNorthman bunu yazdı
Bahçelievler metroport ve kadir has'ta hatırladığım kadarıyla hafta içi belirli günlerde 8 belirli günlerde 6 tl bayanlara özel indirim falan vardı
Ekranlar genelde 106 ekran büyüklüğünde. :-))))
-
Cinemaximum ilk seans indirimli yada 11.50 bilet kodu al internetten
-
MbK bunu yazdıEricNorthman bunu yazdı
Bilinçli tüketici hayat kurtarır bunu söylemeyi unuttum en azından muridin canını yakmadık :) Bu iyi oldu :)
Evet hocam biraz ekran sorunsalı var ufaklık açısından :) :) -
EricNorthman bunu yazdıMbK bunu yazdıEricNorthman bunu yazdı
Bilinçli tüketici hayat kurtarır bunu söylemeyi unuttum en azından muridin canını yakmadık :) Bu iyi oldu :)
Evet hocam biraz ekran sorunsalı var ufaklık açısından :) :)http://www.firsatbufirsat.com/firsat/tum-cinemaximumlarda-indirimli-sinema-biletleri
Buradan alacağım artık.