İstanbul Kadıköydekiler?
-
Merhaba arkadaşlar, Kadıköyde ikamet eden ya da yakınında bulunan bir arkadaşın yardımına ihtiyacım var.Adres CAFERAĞA MAHALLESİ.Bu adreste bir dükkan var o dükkana 5 dakka uğramasını rica edicem.Böyle bir imkanı olan pm atarsa memnun kalırım.Detayları konuşuruz
-

Diye bir şey geldi aklıma çok güldüm :D
Hocam ben gideyimde bana karşı kalıyor orası karşı taraf yani asya, ben avrupadayım ama önemliyse, giderim senin için :|
Kiralık katil gibi hissediyorum şu an kendimi. -
çok önemli bişe değil ya eğer malum adrese yakın olan varsa 5dakkalık iş :D yorulmana değmez :) bu arada bunlar hangi tarikattan? :|
-
tosun bunu yazdıçok önemli bişe değil ya eğer malum adrese yakın olan varsa 5dakkalık iş :D yorulmana değmez :) bu arada bunlar hangi tarikattan? :|
1-618-GR tarafından 30/Ağu/12 01:45 tarihinde düzenlenmiştir
tbt'den bunlar :D
önemliyse geçerim sorun değil, önemsiz ise neden konu açıyorsun abi :|
+ Hangi gün gidilmesi gerekli onuda yaz bari. -
Avrupadan kalkıp asyaya geçmen kadar önemli bişe degil yani :) eğer yakında olan varsa ki illaki vardır hallederiz mutlaka.edemezsek de sorun değil :D sen zahmet etme dostum
Bunlardan bitanesi bizim dj_alper -
tosun bunu yazdıAvrupadan kalkıp asyaya geçmen kadar önemli bişe degil yani :) eğer yakında olan varsa ki illaki vardır hallederiz mutlaka.edemezsek de sorun değil :D sen zahmet etme dostum
Bunlardan bitanesi bizim dj_alper
Yinede bulamazsan, aklında olayım. -
Atasehirdeyim ama onumuzdeki 4 gun icinde illaki kadikoye inicem. Sen ne oldugunu yaz halletmeye calisirim. Param olsaydi eger yarin gidicektim ama olmadigi icin sarkiyo biraz :D
-
Baracuda bunu yazdıAtasehirdeyim ama onumuzdeki 4 gun icinde illaki kadikoye inicem. Sen ne oldugunu yaz halletmeye calisirim. Param olsaydi eger yarin gidicektim ama olmadigi icin sarkiyo biraz :D
Pm attım :) -
hocam kadıkoyun gobegindeyim de konu ne pm at konuya gore 5 dakıkaya ordayım
-
hepinlze pm attım
Toplam Hit: 789 Toplam Mesaj: 10