İstanbul Kiralık Oto(Yardım)
-
istanbulda özellikle mecidiyeköy taraflarında araba kiralayann bildiginiz yerler var mı? ya da bu işi yapan mürit var mı
-
aynı konuyu 20 gün önce açtım yardım eden çıkmadı ben çözümü hava alanında buldum... hava alanında 7 24 araç kiralama imkanın var...
-
sabiha gökçenden sıfır km bmw 116 kiralamıştık 1 haftalığına. günlüğü 110tl ye gelmişti. daha uygun istersen volkswagen polo vardı.
-
Aslında daha mantıklı Bursa ile İstanbul arası aracımla git-gel 300 TL benzin yiyor :D
Araç kiralama mantıklı ama İstanbul trafiği belli olmaz kaza falan olursa nasıl oluyor ?
Kiralama şirketinin kaskosu kazayı karşılıyor mu yani cebimizden para çıkıyor mu?
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Aslında daha mantıklı Bursa ile İstanbul arası aracımla git-gel 300 TL benzin yiyor :D
Araç kiralama mantıklı ama İstanbul trafiği belli olmaz kaza falan olursa nasıl oluyor ?
Kiralama şirketinin kaskosu kazayı karşılıyor mu yani cebimizden para çıkıyor mu?
-----------------------------Hocam şöyle söyleyim eğer çok çok çokkkkkkkkk zorda kalmadıysan Asla!!! araç kiralama.Araç kiralarken ehliyetin en az 2 yıllık olması gerekiyor.Kimi yerler var 2 yıl beklemeden veriyor ama sana senet imzalatıyor(araç fiyatı kadar) araç kaskolu olur.Araçların hemen hemen hepsi kaskolu olur ama kasko hepsini karşılamaz.Bir arkadaşım vardı rent a car işi yapan araç 45.000 tl araç pert oldu kasko 30.000 tl verdi 15.000 tl yi adamdan alacak.(senet imzalamış 45.0000 tl) yada atıyorum 10.000 tl hasar var 500 tl sen gerisini kasko veriyor.Araç tamirde geçirdiği süre hesaplanır atıyorum 30 gün. 30*kiraladığın fiyat=30 günlük araç kirası şeklinde hesaplanıyor hocam.O yüzden bence keyfi bir şeyse hiç bulaşma derim
-
Anladım.
Kendi aracımla gitmek daha makul ozama. teşekkürler.
-
www.driveyoyo.com burdan bakabilir soruda sorabilirsin bana en yakın kanyon avm'de var sana kazayı sormussun ilk 1000 tl senden ehliyet min 1 yıllık olmak zorunda fırsat sitelerinde ucuza kuponlarıda var iki model araba var mini cooper ve bmw baska yok 19 tl den baslıyor erken rezervasyon önemli.
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Anladım.
Kendi aracımla gitmek daha makul ozama. teşekkürler.
-----------------------------Rica ettim durum böyle hocam :))