İstanbul Kitap Fuari

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

Arkadaşlar yarın  Tüyap da  İstanbul Kitap Fuarı başlıyor  ben 6 kasımda gitmeyi düşünüyorum  o zaman gidecek varsa  toplanıp gidebiliriz .

bu konuyu hem buluşup gitmek için hemde hatırlatma olarak açma gereği duydum  .

yani burdan toplanıp gitmek istemeyen müridler için en azından hatırlatma olur .

6 kasımda  gidecekler  veya gitmeyi düşünenler beraber gitmeyi isteyenler  buraya yazarsa buluşma yeri felan ayarlariz .

fuarla ilgili kısa not :

stanbul Kitap Fuarı, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından düzenlenen 20. İstanbul Sanat Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştirilmektedir. Girişin öğrenci, öğretmen ve emeklilere ücretsiz olduğu fuarların giriş bedeli 5tl�dir.

tarih :  30 ekim - 07 kasım

saat :  henüz  belirlemedim  gelecek müridlerin istekleri dogrultusunda düzenlenebilir  ama büyük ihtimalle  cebitte oldugu gibi  11 : 00   da olur.

daha detayli bilgi için :  http://www.istanbulkitapfuari.com/

http://www.tuyap.com.tr/tr/index.php

konuyu  site içi buluşma oldugu için gizliyorum..

Nev-i Şahsına Münhasır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    HAKAN GÜNDAY DOĞAN KİTAP 14:00 31.10.2010

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

6 kasımda Can Dündar da orada Bursadan keşke katılabilsem : (

Cagito ergo sum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

gitmek isteyenlere özellikle 7 kasım gününü tavsiye ederim sol yayınları 7 kasımda %50 indirimli satış yapıyor bilginiz olsun.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

tüyapta bedava dağıtılan dergi vs bişe var mı ?

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
Toplam Hit: 1612 Toplam Mesaj: 5