İstanbul Mertede Kiralık Ev Arıyorum
-
Arakadaşlar aile için Merterde Metroya Yakın Kiralık Ev Arıyoruz 1+1 veya 2+1 500 600 arası arıyoruz bildiginiz gördügünüz varsa lütfen yardım
-
Başlığa şehir ve semt yaz daha çabuk bulursun burada onlarca ülkeden ve şehirden insanlar var arkadasım
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
Başlığa şehir ve semt yaz daha çabuk bulursun burada onlarca ülkeden ve şehirden insanlar var arkadasım
-----------------------------Haklısın Atlamışım
-
merter kiralar pahali diye biliyorum hoca 1+1 e uygundur ama o fiyat
-
bychaos bunu yazdı:
merter kiralar pahali diye biliyorum hoca 1+1 e uygundur ama o fiyat
-----------------------------Ewt Ama Bitane Bulmuştum Sahibine Çok Ayar oldum Kadın Dedektif Gibi Her boku soruyor Gıcıklandım Bide ta üsküdara gitti Ayagına contrat yapcaktık sözde
-
valal arkadaşım bende merter güngören tarafında ev arıorum ama hala bulamdım. kısa zamn sonra istanbulda olcam ama ev yok hala... 500 - 600 arası ev bulamdım... bi iki yer buldum 750 istiorlar. sanki çalışıp para kazanıcam o evden... nyse welhasıl göngören tarafında bilgisa olan varsa bana bi pm atsa sevinirim..
konunu baltaladım gibi ama alah ikimizede yardımcı olsun
-
Aryan bunu yazdı:
valal arkadaşım bende merter güngören tarafında ev arıorum ama hala bulamdım. kısa zamn sonra istanbulda olcam ama ev yok hala... 500 - 600 arası ev bulamdım... bi iki yer buldum 750 istiorlar. sanki çalışıp para kazanıcam o evden... nyse welhasıl göngören tarafında bilgisa olan varsa bana bi pm atsa sevinirim..
-----------------------------Valla Zeytinburnunda istersen Bulabilirim Sana Ama Mertede Bulamıyorum:(
-
Planzero bunu yazdı:
Aryan bunu yazdı:
-----------------------------Valla Zeytinburnunda istersen Bulabilirim Sana Ama Mertede Bulamıyorum:(
-----------------------------saol hocam ama banda göngören yakınlarınd lazım. dikatimi çekti bi kaç gün önce istanbuldaydım o tarafı karış karış gezdim ev bulamdım ya.
sanki hiç boş ev yok gibi. millet sanki merter güngören tarafına yığılmış gibi. sonumuz hayrolsun...
-
Aryan bunu yazdı:
Planzero bunu yazdı:
Aryan bunu yazdı:
-----------------------------saol hocam ama banda göngören yakınlarınd lazım. dikatimi çekti bi kaç gün önce istanbuldaydım o tarafı karış karış gezdim ev bulamdım ya.
sanki hiç boş ev yok gibi. millet sanki merter güngören tarafına yığılmış gibi. sonumuz hayrolsun...
-----------------------------Ee Zeytinburnu Yakın İşte Oraya :D 10 Dakika felan yol
-
kız arkdaşıma söz verdim Güngören diye. kandırabilirsek .... bakıcaz
-
Aryan bunu yazdı:
kız arkdaşıma söz verdim Güngören diye. kandırabilirsek .... bakıcaz
-----------------------------:) hım ok