İstanbul Tabanlı İş İmkanı | İş Arayanlar
-
arkadaşlar internette dolanırken türk birligi diye bir siteye denk geldim tüm türk ülkelerini bir çatı altına toplamaya çalışan bir oluşum dernek.
iş ilanı koymuşlar tabiki ben görüp paylaşıyım dedim siz iyice araştırın üçkagıt fırıldak olmasın
resmi websitesi : http://www.turkbirdev.info/
DanqerLine tarafından 05/Nis/17 03:37 tarihinde düzenlenmiştir
-
Yel değirmenlere karşı savaşıyorlar. Listedeki hiç bir devlet Türkiye'ye katılmaz. Çünkü Sovyetler'in yarattığı bu devletler artık olgunlaşmış durumdalar. Okyanusta balina olmak yerine, gölde hamsi olmayı tercih ediyorlar. Rusya himayesinden çıktıkları anda başlarına gelecekleri biliyorlar.
-
mkyb bunu yazdı
Yel değirmenlere karşı savaşıyorlar. Listedeki hiç bir devlet Türkiye'ye katılmaz. Çünkü Sovyetler'in yarattığı bu devletler artık olgunlaşmış durumdalar. Okyanusta balina olmak yerine, gölde hamsi olmayı tercih ediyorlar. Rusya himayesinden çıktıkları anda başlarına gelecekleri biliyorlar.
Biz hep Türkiye bu oluşumların merkezinde bulunacak algısındayız lakin bu büyük bir yanlış. Araplaştırılmış Türkiye bu oluşumların dışında kalacaktır. TurkBirDev oluşumunun merkezinde Türk vardır.