folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İstanbul Umraniye Klima Bakim (Mitsubishi SRK35ZMP-S)

İstanbul Umraniye Klima Bakim (Mitsubishi SRK35ZMP-S)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

arkadaslar havalar isininca kirada oturdugum evde ilk defa klima calistirayim dedim,

soguk uflemiyor.

gazi mi bitmistir, baska bir sorunu mu vardir bilemiyorum.

servis mi cagirmak gerekir, yoksa oncesinde benim kontrol edebilecegim birseyler var midir?

birilerini cagirmak sart ise, tavsiyeniz tanidik bildik ya da tahribattan birileri var midir?

muaythaist tarafından 27/Haz/21 12:45 tarihinde düzenlenmiştir

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

klimayı soğuk konuma aldığına emin ol 

5 dk sonra soğuk üflemiyorsa . 3 kuruş fazla olsun servisini çağır . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

sezonu yaz yaptim, ayari 18derece yaptim, 5 degil 25 dk bekledim, disarinin havasini ufluyor :/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

Disari degil icerideki havayi ceviriyor.

Servis bakmasi lazim

destination@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı

sezonu yaz yaptim, ayari 18derece yaptim, 5 degil 25 dk bekledim, disarinin havasini ufluyor :/

klimanın gazı bitse 25 dk içinde çoktan durması lazım kendiliğinden. başka bi sorun olabilir. misal bizimkinde aynısı vardı gaz vardı çalıştıracak kadar ama iç ünite çalışıyordu dış ünite çalışmıyormuş anakart arızalanmış.. sende düzgün bir servis çağırabilirsin ama dolandırıcılara bulaşma. sağlam anakarta arızalı deyip eve götürüp 15 gün sonra geri getirip takanlar var :D

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

beylikdüzü  tarafında  varsa  bizim  firmayada  lazım  2 tanede  bizde  var bakım yapılacak  

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek
    TurkForces bunu yazdı
    muaythaist bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı

klimanın gazı bitse 25 dk içinde çoktan durması lazım kendiliğinden. başka bi sorun olabilir. misal bizimkinde aynısı vardı gaz vardı çalıştıracak kadar ama iç ünite çalışıyordu dış ünite çalışmıyormuş anakart arızalanmış.. sende düzgün bir servis çağırabilirsin ama dolandırıcılara bulaşma. sağlam anakarta arızalı deyip eve götürüp 15 gün sonra geri getirip takanlar var :D

normal bir servis cagirdim, 100tl servis ucreti alip, dis unite sorunu var sinyal hattina direkt elektrik bagli daha once de kurcalamislar, bunun garantisi devam ediyordur, bizde masraf acar yetkili servis cagir dedi (:

yetkili servis masrafina girmeyelim derken 100tl + yetkili servislik olduk :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı
    TurkForces bunu yazdı
    muaythaist bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı

normal bir servis cagirdim, 100tl servis ucreti alip, dis unite sorunu var sinyal hattina direkt elektrik bagli daha once de kurcalamislar, bunun garantisi devam ediyordur, bizde masraf acar yetkili servis cagir dedi (:

yetkili servis masrafina girmeyelim derken 100tl + yetkili servislik olduk :D

Aslında "yarak madem garantisi vardır servis çağır diyecektin niye klimaya elledin" diyeceksin de olmuyor işte. 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
Toplam Hit: 1010 Toplam Mesaj: 8
istanbul klima bakim klima servis umraniye