İstanbul Üni Vs Karabük Üni Vs Hoca Ahmet Yesevi Üni
-
Herkese Merhaba ;
Bu sene bir arkadaşım dgs ye girdi 237 puan çıkardı. Bizde en uygun olarak endüstri mühendisliği uzaktan eğitim yazalım dedik. 3 tane üniversiteyi tercih edicez. İstanbul üniversitesi, hoca ahmet yesevi üni ve karabük üni. Sizce içlerinde hangisi daha mantıklı bir seçim olur.
Not : Üniversite harçları dönemlik olarak (yaklaşık) ;
istanbul üniversitesi : 1500 tl
hoca ahmet yesevi : 1600 tl
karabük üni : 750 tl (Bu üniversitenin harcının diğerlerine göre az olması da kafamızda soru işareti oluşturdu o da ayrı bir mesele :) )
Kendisi zaten kontrol ve otomasyon bölümünden mezun ve mesleği üzerine çalışıyor yani her üniversitenin harcını karşılayabilir sadece kafamızı karıştıran olay hangi üni daha iyi ve doğru tercih olur.
Birde uzaktan eğitimde final sınavları kendi merkezlerinde yapılıyormuş eğer uzaktan eğitimde okuyanlar varsa o tarihlerde konaklamayı nasıl sağlayabiliriz? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Yardım eden ve etmeyen tüm mürid ve müridelere teşekkürler...
-
iu yü yaz sonra karabük yaz o da olmazsa ahmet yeseviyi yazarsın.
konaklama için iu nün kendi yurtlarında kalabilirsin ya da yurtkur yurtları o da olmadı otel de kalır.
-
sakarya üni olmuyor mu?
-
tagext bunu yazdı
iu yü yaz sonra karabük yaz o da olmazsa ahmet yeseviyi yazarsın.
konaklama için iu nün kendi yurtlarında kalabilirsin ya da yurtkur yurtları o da olmadı otel de kalır.
hocam istanbul üni ile karabük üni arasında nasıl farklar olur ? Eğitim kalitesinde mesela ne gibi farklar var bide diplomada istanbul üni yazmasının ne gibi avantajları olur yada olur mu ?
-
tagext bunu yazdı
sakarya üni olmuyor mu?
hocam sakarya üni sadece bilg müh ne açmış uzaktan eğitimi fakat arkadaş kontrol ve otomasyon mezunu old için bu bölümü yazamıyor.
-
ya biri karabük ne idüğü belirsiz bi yer. diğeri de iu en azından adı var.
-
sakaryada endüsrti uzaktan var la bi yanlışınız var sizin :S
-
interfector bunu yazdı
sakaryada endüsrti uzaktan var la bi yanlışınız var sizin :S
Hocam bölüm var aslında ama bu sene dgs ile geçişe kontenjan açmamışlar galiba tercih klavuzunda yazmıyor çünkü :)
-
Ahmet Yesevi Üniversitesi 3 yerde final sınavı yapıyor:İstanbul'da Yıldız Teknik'de,Ankara'da Gazi'de bi de Kazakistan'da,bu 3 yerden istediğin yerde sınava girebiliyorsun.